potansiyel_gıcık
Daimi Üye
arina özel birşey yaptınmı hamile kalmak için :dertli::ilknur:
Yok canım yapmadım. Sadece yumurtlama dönemimi takip ettim. Adetinin ilk gününden say ve 12. gününden itibaren başlayın çalışmalara :kayris: Çalışmadan sonra hemen tuvalete gitme, duşa girme. Şöyle üstünden 2-3 saat geçsin-ayse Ayrıca kafanda da bebek düşüncesi olmasın. Sal kendini-ayse
çok sevindim bi tanem... Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin... Eeeee o kadar çalıştın hak ettin artk sen bunu....:sila::sila:
onların hepsini ben de denedim ..ne 2-3 saati öylece uyuyakalır sabaha duşa girerdim ...bel altına yastık koymalar ..yumurtlama takibi zaten yapıyorum. her ay bunları yapıyorum 5,ay bbitti hala bi nane yok yaa... hayırlısı artık ...:hulya:
Şu an hıçkırıklara boğuldum ve göz yaşlarımı tutamıyorum inan Arişim.
Senin adına nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam birtanem.
Dileğim sağ salim sağlıcakla alırsın meleğini kucağına inşallah.Dilerim isteyen dileyen herkese Rabbim nasip eder inşallah
oy oy canım benimmmmmmm
tebriklerrrrr saglıcakla kulagına allll bitanemmm-hmm-hmm-hmm
çok sevindim bi tanem... Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin... Eeeee o kadar çalıştın hak ettin artk sen bunu....:sila::sila:
ben 5 aydır her gün çalışıyorum ben haketmedimmi
canım inanmıyorummmmmm. yeni öğrendimmmmmmmmm. çok ama çok sevindim yaaaa...Allah tamamını erdirsin inşallahhhhhhhhhhh
ben 5 aydır her gün çalışıyorum ben haketmedimmi
Canım hergün çalışırsan sp...m kaliteli olmazmış,büyük kızıma hamile kalmadan önce çok çalışmıştık doktorum önermişti ''gün aşırı veye 2 gün arayla çalışın ''diye:utandim:
Eğer sperm kalitesi düşükse eşinin evet aralıklı yapmak iyi. Eğer yüksekse hergün çalışmanın bir sorunu yok. Birde bende okudum biryerde, yumurta çatlamadan 1-2 gün önce yapılır ise daha etkili oluyormuş. Tabii bu çalışmadan önce bir dinlenin
Bizde bu şekilde yaptık-ayse
Umarım bu ay güzel haberlerle gelirsin potansiyel