Veeeeeeeeee Çift Çizgiyi Gördüm:))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Yok canım yapmadım. Sadece yumurtlama dönemimi takip ettim. Adetinin ilk gününden say ve 12. gününden itibaren başlayın çalışmalara :kayris: Çalışmadan sonra hemen tuvalete gitme, duşa girme. Şöyle üstünden 2-3 saat geçsin-ayse Ayrıca kafanda da bebek düşüncesi olmasın. Sal kendini-ayse

G

guzelcem

Misafir
hahahhaha eşimde yumurtlama dönemimi hızlı hızlı takip etmiş izmirdeydik:) ne olduysa o zman oldu uyuya kalmışım ölü gibi kalkamamışdım tuvalete döllenme çok hızlı olmuş. eşim doğum doktoru gibi:kptmya::kptmya:

Tepki
914
Yok canım yapmadım. Sadece yumurtlama dönemimi takip ettim. Adetinin ilk gününden say ve 12. gününden itibaren başlayın çalışmalara :kayris: Çalışmadan sonra hemen tuvalete gitme, duşa girme. Şöyle üstünden 2-3 saat geçsin-ayse Ayrıca kafanda da bebek düşüncesi olmasın. Sal kendini-ayse

onların hepsini ben de denedim ..ne 2-3 saati öylece uyuyakalır sabaha duşa girerdim ...bel altına yastık koymalar ..yumurtlama takibi zaten yapıyorum. her ay bunları yapıyorum 5,ay bbitti hala bi nane yok yaa...:mendil: hayırlısı artık ...:hulya:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Şu an hıçkırıklara boğuldum ve göz yaşlarımı tutamıyorum inan Arişim.
Senin adına nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam birtanem.
Dileğim sağ salim sağlıcakla alırsın meleğini kucağına inşallah.Dilerim isteyen dileyen herkese Rabbim nasip eder inşallah

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
çok sevindim bi tanem... Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin... Eeeee o kadar çalıştın hak ettin artk sen bunu....:sila::sila:-kop-kop-kop

pokahontas

Daimi Üye
Tepki
401
canım inanmıyorummmmmm. yeni öğrendimmmmmmmmm. çok ama çok sevindim yaaaa...Allah tamamını erdirsin inşallahhhhhhhhhhh

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
onların hepsini ben de denedim ..ne 2-3 saati öylece uyuyakalır sabaha duşa girerdim ...bel altına yastık koymalar ..yumurtlama takibi zaten yapıyorum. her ay bunları yapıyorum 5,ay bbitti hala bi nane yok yaa...:mendil: hayırlısı artık ...:hulya:

Canım herşeyin hayırlısı. Doktora gittiniz mi peki? Neden olmuyor diye. Birde stres yapma olmuyor diye. O zaman daha da uzar bu süre.

Şu an hıçkırıklara boğuldum ve göz yaşlarımı tutamıyorum inan Arişim.
Senin adına nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam birtanem.
Dileğim sağ salim sağlıcakla alırsın meleğini kucağına inşallah.Dilerim isteyen dileyen herkese Rabbim nasip eder inşallah

Canım benim sağol güzel sözlerin için. İnşallah birtanem, amin

oy oy canım benimmmmmmm
tebriklerrrrr saglıcakla kulagına allll bitanemmm-hmm-hmm-hmm

Teşekkürler canımcım. Amin

çok sevindim bi tanem... Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin... Eeeee o kadar çalıştın hak ettin artk sen bunu....:sila::sila:-kop-kop-kop

Sağol birtanem. Amin

ben 5 aydır her gün çalışıyorum ben haketmedimmi :mendil::mendil:

Böyle deme canım ya. İnşallah sende hayırlısı ile hamile kalacaksın. Dualarım seninle.

canım inanmıyorummmmmm. yeni öğrendimmmmmmmmm. çok ama çok sevindim yaaaa...Allah tamamını erdirsin inşallahhhhhhhhhhh

Çok sağol birtanem. Darısı senin başına inşallah.

Tepki
914
Canım hergün çalışırsan sp...m kaliteli olmazmış,büyük kızıma hamile kalmadan önce çok çalışmıştık doktorum önermişti ''gün aşırı veye 2 gün arayla çalışın ''diye:utandim:

ben de senin gibi sanıyordum ama bu doğru değil ...her gün birliktelik kaliteyi ve sayısını çok fazla arttırıyor aslında ama 15 günü geçmeyecekmiş..15 günün sonunda azalıyormuş sp..m.. hatta yumurtlama gününe yakın günlerde 1-2 gün öncesi ve sonrası her gün çalışmak daha iimiş..olacaksa zaten herşey bahane de ..hayırlısı artık ...

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Eğer sperm kalitesi düşükse eşinin evet aralıklı yapmak iyi. Eğer yüksekse hergün çalışmanın bir sorunu yok. Birde bende okudum biryerde, yumurta çatlamadan 1-2 gün önce yapılır ise daha etkili oluyormuş. Tabii bu çalışmadan önce bir dinlenin:)
Bizde bu şekilde yaptık-ayse

Umarım bu ay güzel haberlerle gelirsin potansiyel

Tepki
914
Eğer sperm kalitesi düşükse eşinin evet aralıklı yapmak iyi. Eğer yüksekse hergün çalışmanın bir sorunu yok. Birde bende okudum biryerde, yumurta çatlamadan 1-2 gün önce yapılır ise daha etkili oluyormuş. Tabii bu çalışmadan önce bir dinlenin:)
Bizde bu şekilde yaptık-ayse

Umarım bu ay güzel haberlerle gelirsin potansiyel

inş..duanı esirgeme

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben geldim:)

Kesemizi gördük. herşey düzgün ve sağlıklıymış

Bayram sonrası kalp atışı için gideceğim tekrar. Dualarınızı benden esirgemeyin lütfen -hmm

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Amin birtanem. Sağol canımın içi, Allah'ın izniyle meleklerimizi kucağımıza alacağız inşallah

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
okudum canım çok sevindim dur maşaallah diyim de nazar değmesin RABBİM tamamını erdirsin kendine dikkat et sen artık iki canlısın Allah isteyen herkese nasip etsin kimse mahrum kalmasın evlat çok başka bir şey her şeyden vaz geçiyorsun canından bile ama evladın için dağları bilem aşarsn Allaha emanetsin:)

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Sağol ablam benim. Amin

Güzel sözlerin ve duaların için teşekkürler.-hmm

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
biliyomusun burayi takip ediyorum hep,sabah yoktun diyorum doktorda heralde,,guzel haberlerini aldim cok sevindim canim,karninda kipir kipir oldugu gunleride gostersin RABBIM,,,-kop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar