Kardelen27
Daimi Üye
sevgili kardelen sevgili bilgin .allah bu mutlulugunuzu tamamlasin insallah cokk mutlu olurlar
Aminn çok teşekkür ederim canım darısı tüm bekarlarımızın başına olsun inşallah
sevgili kardelen sevgili bilgin .allah bu mutlulugunuzu tamamlasin insallah cokk mutlu olurlar
mutluluklar...........................................
umarım çok mutlu olur bir ömür boyu
umarım çok mutlu olur bir ömür boyu [/QUOTE
aminn çok teşekkür ederim bitanem
başta yakışıklı prens olmak üzeri kardelen ablayı ve bilginciğimi tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun
allah tamamına erdirsin
bak şimdi aklıma geldi keşke resimleride görebilseydik ,
başta yakışıklı prens olmak üzeri kardelen ablayı ve bilginciğimi tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun
allah tamamına erdirsin
bak şimdi aklıma geldi keşke resimleride görebilseydik ,
Tamam anlaştık ozamn bekliyorum resimleri
canım arkadaşım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin eminim sen çok iyi bir görümce ben bu lafı pek sevmem düzeltiyorum abla kardelen ablamda çok iyi bir anne olucak yeni gelininize yani kızınıza rabim düğününüde görmeyi nasip etsin çok sevindim kardeşine mutluluklar diliyorum bilgincim ve kardelen ablacım hülyama katılıyorum bol bol resimlerini ekle kardeşinin ve gelininzin pazartesi günün dört gözle bekleyeceğimizden emin olabilirsin dadlummmm
canım arkadaşım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin eminim sen çok iyi bir görümce ben bu lafı pek sevmem düzeltiyorum abla kardelen ablamda çok iyi bir anne olucak yeni gelininize yani kızınıza rabim düğününüde görmeyi nasip etsin çok sevindim kardeşine mutluluklar diliyorum bilgincim ve kardelen ablacım hülyama katılıyorum bol bol resimlerini ekle kardeşinin ve gelininzin pazartesi günün dört gözle bekleyeceğimizden emin olabilirsin dadlummmm
Attıkları ılk adımın hıc sonu gelmesın.
Huzur ıcınde yaslansınlar torunları pesınde kossunlar.
Gorumcelık kadan mikemmeli yok beeee
Hadı senın de gazan mubarek olsun Bılgın
Attıkları ılk adımın hıc sonu gelmesın.
Huzur ıcınde yaslansınlar torunları pesınde kossunlar.
Gorumcelık kadan mikemmeli yok beeee
Hadı senın de gazan mubarek olsun Bılgın
Valla yaklasık 3 yıldır gorumceyım ben nasıl memnun ve bahtıyarım anlatamam
Insallah sızde de oyle olur
Dusun artık kac gelın sabah ılk gorumcesının sesını duymak ıster
Valla yaklasık 3 yıldır gorumceyım ben nasıl memnun ve bahtıyarım anlatamam
Insallah sızde de oyle olur
Dusun artık kac gelın sabah ılk gorumcesının sesını duymak ıster
allah nazarlardan saklasın kedim allah bozmasın inşallah
ben şuaralar ne görümce nede kayınlarımın heçbirini sesini bırak kendilerini bilem görmek istemiyim:sok