Yakışıklı prensimizi sözlüyoruz

OP
*Bilgin*

*Bilgin*

Daimi Üye
Tepki
1.716
başta yakışıklı prens olmak üzeri kardelen ablayı ve bilginciğimi tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun
allah tamamına erdirsin

bak şimdi aklıma geldi keşke resimleride görebilseydik ,

canım arkadaşım çokkk teşekkür ederim.
darısıda senin güzel prenseslerinin başına İnşallah

henüz resim yok ama bolca çekmeyi düşüyorum.
sen iste yeterki canımm:D

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
canım arkadaşım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin eminim sen çok iyi bir görümce ben bu lafı pek sevmem düzeltiyorum abla kardelen ablamda çok iyi bir anne olucak yeni gelininize yani kızınıza rabim düğününüde görmeyi nasip etsin çok sevindim kardeşine mutluluklar diliyorum bilgincim ve kardelen ablacım hülyama katılıyorum bol bol resimlerini ekle kardeşinin ve gelininzin pazartesi günün dört gözle bekleyeceğimizden emin olabilirsin dadlummmm

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
canım arkadaşım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin eminim sen çok iyi bir görümce ben bu lafı pek sevmem düzeltiyorum abla kardelen ablamda çok iyi bir anne olucak yeni gelininize yani kızınıza rabim düğününüde görmeyi nasip etsin çok sevindim kardeşine mutluluklar diliyorum bilgincim ve kardelen ablacım hülyama katılıyorum bol bol resimlerini ekle kardeşinin ve gelininzin pazartesi günün dört gözle bekleyeceğimizden emin olabilirsin dadlummmm

Aminmm inşallah sılam çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin inşallah
büyüğümüz duruyor küçüğüm ayaklandı kısmet işte :)

OP
*Bilgin*

*Bilgin*

Daimi Üye
Tepki
1.716

canım sılam güzel dileklerin için çokk teşekkür ederim.
çok mutlu oldum.
o senin güzel görüşün canım.:eek::eek::eek:

OP
*Bilgin*

*Bilgin*

Daimi Üye
Tepki
1.716
Attıkları ılk adımın hıc sonu gelmesın.

Huzur ıcınde yaslansınlar torunları pesınde kossunlar.

Gorumcelık kadan mikemmeli yok beeee

Hadı senın de gazan mubarek olsun Bılgın:panter:

oooo kedim ne güzel sözler etmiş böyle:sok deyip sevinirken tamda son cümleleri okudum:hihh:
he görümcelik çok mikemmel hele ben extradan mikemmel:fisfis::fisfis::fisfis:
İnşallah hep böyle kalırız.kalmazsakta bu işlerin tadı tuzu deriz.:kptmya::kptmya::kptmya:
şaka bi yana güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Valla yaklasık 3 yıldır gorumceyım ben nasıl memnun ve bahtıyarım anlatamam:D

Insallah sızde de oyle olur

Dusun artık kac gelın sabah ılk gorumcesının sesını duymak ıster :D

allah nazarlardan saklasın kedim allah bozmasın inşallah
ben şuaralar ne görümce nede kayınlarımın heçbirini sesini bırak kendilerini bilem görmek istemiyim:sok:kptmya::kptmya::kptmya:

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
allah nazarlardan saklasın kedim allah bozmasın inşallah
ben şuaralar ne görümce nede kayınlarımın heçbirini sesini bırak kendilerini bilem görmek istemiyim:sok:kptmya::kptmya::kptmya:

:sok amaninn biz ana kız boşunamı sevindik
benim gelinde mi böyle diyecek kızz sıla bizi görünce kapıyı kilitler desene:kptmya::kptmya::kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
:QUOTE=Kardelen27;302947]:sok amaninn biz ana kız boşunamı sevindik
benim gelinde mi böyle diyecek kızz sıla bizi görünce kapıyı kilitler desene:kptmya::kptmya::kptmya:[/QUOTE]

aman ablam şimdi ben gözünü korkutmayım bendeki hal şuan sadece yorgunluktan ve bazı kişilerin duyarsızlığından sizde böyle bir durum olmıyacağına göre korkulcak bişi yok
yok değilmi ablam:kptmya::kptmya:

sende o kapıyı kitlerse sende bacadan girersin içeriye nolcek cannimmm yok öyle oğlumuzu alıpta kapıyı kitlemek kaç görümcesi olucak yeni gelini vay haline vayyyyyyyyyyyyy:kptmya::kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar