Yakışıklı prensimizi sözlüyoruz

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
:
:QUOTE=Kardelen27;302947]:sok amaninn biz ana kız boşunamı sevindik
benim gelinde mi böyle diyecek kızz sıla bizi görünce kapıyı kilitler desene:kptmya::kptmya::kptmya:

aman ablam şimdi ben gözünü korkutmayım bendeki hal şuan sadece yorgunluktan ve bazı kişilerin duyarsızlığından sizde böyle bir durum olmıyacağına göre korkulcak bişi yok
yok değilmi ablam:kptmya::kptmya:

sende o kapıyı kitlerse sende bacadan girersin içeriye nolcek cannimmm yok öyle oğlumuzu alıpta kapıyı kitlemek kaç görümcesi olucak yeni gelini vay haline vayyyyyyyyyyyyy:kptmya::kptmya:[/QUOTE]

bilemem artık bacadanmı girerim camdan atlar kaçarmıyım:kptmya::kptmya:
biz her gün size geliriz yemeklerin çok güzel diyor gelin şimdilik çook seviyoruz
aman Allah bozmasın:)

OP
*Bilgin*

*Bilgin*

Daimi Üye
Tepki
1.716
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnn

teşekkürler canımm.:eek:
Insallah bir ömür mutlu, beraber olurlar. Allah tamamina erdirsin.

amin canım teşekkürler

Hayırlı olsun Bilgincim ve Kardelen ablacım :hhhhhh:

Allah tamamına erdirsin

Dilerim ki bir ömür boyu mutlu olurlar

çok teşekkür ederim arinacım:sarilma::sarilma::sarilma:

hayılrı oslun canım ....mutluluklar

amin canım teşekkürler canım:eek:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396

Kızlar çokkk mutluyum.
Pazar günü bizim için evimizin hep küçük prensi olarak kalan kardeşimin sözü var.-kop
Nihayet tahsilini tamamladı ve çok sevdiği ayşesiyle evliliğe giden yolda ilk adımı atıyorlar.:ask:
Ailece çok mutluyuz annem (kardelen27) büyük bir heyecan ve telaş içinde-kop
Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın.
Bizim için çok özel ve mutluluk verici bu olayı sizlerlede paylaşmak istedim.:fisfis::cak:

Bu konuyu yeni gördüm öncelikle geç kaldığım içinm tebrik mesajım için özür diliyorum.
Geç olsun güç olmasın ama değilmi?
Rabbim bu çıktığı yolculukta sonuna kadar mutluluklarını daim etsin
Gülen yüzleri hiç bir zaman solmasın inşallah.
Kardelen ablam çok iyi bir kayınvalide olucak ben eminimki çok iyi annelik yapacak.Çünkü öyle bir yüreğe sahipki kaynanalık değil annelik yapacaktır gelinine:teselli:
Rabbim her daim sağlık mutlulukları eksik etmesin.Rabbim tamamına erdirsin inşallah

OP
*Bilgin*

*Bilgin*

Daimi Üye
Tepki
1.716
Bu konuyu yeni gördüm öncelikle geç kaldığım içinm tebrik mesajım için özür diliyorum.
Geç olsun güç olmasın ama değilmi?
Rabbim bu çıktığı yolculukta sonuna kadar mutluluklarını daim etsin
Gülen yüzleri hiç bir zaman solmasın inşallah.
Kardelen ablam çok iyi bir kayınvalide olucak ben eminimki çok iyi annelik yapacak.Çünkü öyle bir yüreğe sahipki kaynanalık değil annelik yapacaktır gelinine:teselli:
Rabbim her daim sağlık mutlulukları eksik etmesin.Rabbim tamamına erdirsin inşallah

rica ederim canım.:)güzel sözlerin ve dileklerin için çokkk teşekkür ederim bitanem.:hhhhhh::hhhhhh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar