Yaprak Dökümü - Kanal D

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
zaten yeni sezona girerken fragmanda oğuz ali rıza nın tekerlekli sandalyesini itiyodu onların hepsi oğuz a muhtaç olacak sanırım necla da gözümden düştü parayı buldu ailesine hiç bakmıyo umrunda değil

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
ay bu neclaya bende iyice sinir olmaya basladim para icinde ama ailesine bakamak agir geliyo onlari etrafinda görmekten rahatsiz oluyo gicik:kizdim:
bende duydum oguz o evi alacakmis ve en sonunda onlara oguzla leyla bakacakmis.

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
kızlar akşam izleyenler vardır neler olduuuuuu

ilk_nurcugum bende yarisindan sonra bakabildim baslarda ne oldu bilmiyorum ama oguz o evi Mithattan aldi.
Ferhundeninde hickimsesi kalmadi en iyi arkadasi Gülseninde kocasi artik Ferhundeyle görüsmesini istemedi.
son zamanlarda bayaa heyecanlanmaya basladi bakalim daha neler olacak baslardan izleyen varmi:dusun:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben de dün bakamadım. Oğuz aldı sonunda ama evi bir orasını hatırlıyorum. Ama haberleri var mı onu bilmiyorum:dusun:

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
Alı Rıza'ya bence şimdi inme inecek. Valla neler çekti, maşallahı varmış:cokkomik:

Ferhunde artık zıvanadan çıktı yane :eek:lmaz:

sadece bir film ama insan etkileniyor Allahim hayirli evlatlar versin adamacgiz neler cekti su cocuklardan yaa:kizdim:
hele Ferhundenin yaptiklari:kizdim:Allah kimsey böyle gelin vermesin
tam bi bas belasi simdi daha cok kinlendi kimbilir ne kötülükler yapacak:kizdim:
Gülsende gec bile kaldi onunla baglari koparmada kocasi iyi yapti.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Tarih: 2010-02-17 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

yaprak-dokumu.jpg

Ali Rıza Bey’lere ev sahibi baskısı

Kanal D’nin, başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar,
Deniz Çakır, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde;
ev sahibinin, Tekin Ailesi’ni yıldırmak için izlediği yöntemler sinirlerin gerilmesine neden oluyor.
Leyla, baba evine sahip olmanın buruk sevincini yaşarken, doğup büyüdüğü köşkü Oğuz’un satın aldığını öğrenen Ali Rıza Bey ise derin bir yara daha almıştır. Ev sahiplerinin Tekin Ailesi’ni yıldırmak için izlediği yöntemler sinirlerin gerilmesine neden olur. Oturdukları evde hiç huzur kalmadığını söyleyen Hayriye Hanım, Ali Rıza Bey’in bütün itirazlarına rağmen, yeni bir ev bulana kadar Necla’nın evinde kalmaya karar verir. Ali Sarper’le yakınlaştığını hisseden Necla suçluluk duygusuyla İstanbul’a dönerken, hem Ali Sarper’den hem de kendi duygularından kaçmaktadır.
Ancak Ali Sarper’in kararlı ve ısrarlı tutumu karşısında direnci kırılmaya başlar. Tattığı yenilgilerle hırsı daha da bilenen Ferhunde; hayatını düzene koymak ve intikamını almak için harekete geçer. Şevket, Necla’nın yardımıyla keskin bir virajı daha atlatırken, hiç beklemediği bir teklifle karşı karşıya kalır. Şevket zorlu bir dönemeçte, büyük bir ikilem yaşamaktadır.
Oğuz’un sürpriziyle gerçekleşmesi imkansız tatlı hayallere dalan Leyla, hayatındaki sorunları kısa bir süreliğine unutur. Fikret ile Tahsin arasındaki gerginlik şüpheler eşliğinde büyümeye devam etmekte, Fikret artık çok yorulduğunu hissetmektedir. Yaşananların yükü altında giderek gücünü kaybettiğini düşünen Ali Rıza Bey, kırgınlıklarıyla baş başa, artık kendini olayların akışına bırakmaya karar verirken, yaklaşmakta olan yeni bir fırtınanın kokusunu alır.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Tarih: 2010-02-24 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

YAPRAK-DKM-143.-BLM-(24).jpg

Ferhunde yeniden sahnede

Deniz Çakır, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Ferhunde sürpriz bir şekilde yine sahnedeki yerini alıyor.
Necla ile Ali arasındaki yakınlaşmaya şahit olan Ali Rıza Bey, yeni bir fırtınanın kokusunu alır. Necla’nın yüzleşmekten kaçınması üzerine, sessizliğini korumayı tercih eden Ali Rıza Bey, soru işaretleriyle baş başa kalır. Fikret ile Tahsin arasındaki gerginlik sürerken, Cevriye Hanım’ın da katkısıyla olaylar yeni bir boyut kazanmaya başlar. Ayşe’yi almak için Adapazarı’na giden Ali Rıza Bey, Fikret’in mutsuzluğunu hissetmesine karşın, yapacak bir şeyinin olmamasının çaresizliğini yaşar. Hayatındaki sorunların çözümsüzlüğü Leyla’yı yeni bir kararın eşiğine getirir. Leyla’nın beklenmedik resti, Oğuz’u rahatlatırken Ceyda’nın öfkesini üzerine çeker. Ferhunde hayatına yeni bir yön vermek için kararlı adımlar atmaya başlar. Bu arada Necla ve Ali’nin yakınlaşması dikkatli gözlerden kaçmamaktadır. Bu durum başta Hayriye Hanım olmak üzere herkes için huzursuzluk kaynağı olmaya başlar. Fikret’in Tahsin’le arasındaki mesafeyi azaltmak için attığı adım beklenmedik bir karşılık bulur. Tüm yaşadıklarının yorgunluğunu omuzlarında hisseden Fikret, Tahsin’le yüzleşmeye karar verince büyük bir tartışma yaşanır. Ali Rıza Bey’e Necla’nın evinde yaşadığı hayat her geçen gün biraz daha ağır gelmektedir. Hayatıyla ilgili yeni kararlar alması gereken Şevket, inşaatı devretme konusunda tereddütlüdür. Bu arada Ferhunde sürpriz bir şekilde yine sahnedeki yerini alır.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya bigünde iyi bişey olsun bunlar gerçek olsa toplu intihar etmeleri lazım:)))

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Kızlar bişey sorucam ben baştan sona izleyemiyorum diziyi ara bakıyorum

bazı yerleri kaçırmışım

1.si daha önce Ferhunde ev almıştı,şimdi niye ev alıyo,niye otelde kalıyolar

2.si neclaya takılan ali parasının peşinde dimi

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben de eskisi gibi izlemiyorum canım.

Ferhunde Mithat ile evlendikten sonra kendi evini sattı. Mithat'ın evini de kendi üzerine geçirmişti, sonra ayrıldıklarında tekrar Mithat'a geri verdi. Evi yurdu yok, ondan otelde kalıyorlar. Şimdi de ev alıyor yeniden.

Diğeri konusunda bir fikrim yok cnm

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Tarih: 2010-03-03 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcfcm0_yaprak-dökümü-144-bölüm-3-mart_shortfilms[/DM]

Hayriye, Ali Rıza’nın öfkesini kabartıyor

Deniz Çakır, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde;
Hayriye Hanım’ın hayalleri karşısında sinirlerine hakim olmakta zorlanan Ali Rıza Bey’e yaşadığı her olay daha ağır gelmeye başlıyor. Fikret ile Tahsin arasındaki gerginlik giderek artmakta, Fikret kendini yorgun ve çaresiz hissetmektedir. Necla’nın şirkette Şevket’e iş ayarlayacağını düşünen Hayriye Hanım’ın umutları, Necla’nın olumsuz yaklaşımıyla suya düşer. Büyük umutlarla başladığı inşaatı hakkında son kararını veren Şevket, hayallerinden ve geleceğinden çaresizlik içinde vazgeçer. Ali’nin yakın ilgisi Necla’nın huzursuzluğunu arttırmaktadır. Necla’yı düştüğü zor durumdan yine Ali kurtarır. Doğacak bebeğinin heyecanını yaşayan Leyla, Oğuz’un etrafında çalmaya başlayan tehlike çanlarının farkında değildir. Hayriye Hanım’ın Şevket’le ilgili planlarını Necla’ya kabul ettirme çabaları devam etmekte, Necla ise içinde bulunduğu durumun gittikçe zorlaştığını fark etmektedir. Hayriye Hanım’ın hayalleri karşısında sinirlerine hakim olmakta zorlanan Ali Rıza Bey’e yaşadığı her olay daha ağır gelmekte ve mahcubiyetini artırmaktadır. Tekin Ailesi’ni saklandığı köşeden izleyen Ferhunde, sabırla sırasını beklemektedir. Fikret’in Tahsin’le ilgili soru işaretleri Cevriye Hanım’ın telkinleriyle büyümekte, evlilikleri çıkmaza sürüklenmektedir. Soru işaretleriyle birlikte yanan şüphe ateşi, öfke rüzgârlarının desteğiyle kısa zamanda yangına dönüşür.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Tarih: 2010-03-10 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcijyy_yaprak-dökümü-145-bölüm-fragmanı_shortfilms[/DM]

Ali Rıza Bey’i yeni bir sürpriz bekliyor

Tahsin’le Fikret arasındaki gerginliğin katlanarak büyüdüğünü gören Ali Rıza Bey, duruma müdahale etmek istediğinde büyük bir sürprizle karşılaşıyor.
Fikret’in evi terk etmesiyle, büyük haksızlığa uğradığını düşünen Tahsin öfkeye kapılır. Cevriye Hanım’ın korkuları, haberi Tekin Ailesi’ne ulaştırır. Herkes endişe ile Fikret’ten bir haber beklerken, ona ilk ulaşan Şevket olur. Fikret yine sessizliğine gömülüp, ayrılığın nedenini gizlemeye çalışsa da, Hayriye Hanım’ın ısrarlı tutumu karşısında olanları anlatmak zorunda kalır. Umutla başladığı mücadelesinde bir kez daha kaybeden Şevket’e en büyük destek yine Ali Rıza Bey’den gelir. Evin giderek kalabalıklaşması Necla’nın huzurunu kaçırmaktadır. Hayriye Hanım’ın yakın ilgisini, baskı olarak hisseden Necla rahatsızlığını dile getirememenin sıkıntısını yaşamaktadır. Cevriye Hanım’ın katkılarıyla çocuklar da yaşanılanların etkisi altında kalınca, olaylar bambaşka bir boyut kazanır. Durum, Tahsin için giderek içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar. Oğuz’un işle ilgili huzursuzlukları, Leyla’nın gözünden kaçmazken Oğuz yaklaşmakta olan tehlikenin sandığından da büyük olduğunun farkına varır. İnşaatını devreden Şevket, bundan sonra hayatına nasıl bir yön vereceğini düşünürken, hiç beklemediği bir teklifle karşılaşır. Ferhunde ise son hamlesiyle, hesaplaşmasına kaldığı yerden devam ettiğini herkese gösterir. Tahsin’le Fikret arasındaki gerginliğin katlanarak büyüdüğünü gören Ali Rıza Bey, duruma müdahale etmek istediğinde büyük bir sürprizle karşılaşır.

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
fındık önümüzdeki hafta görüntüleri varmı elinde,az yayanlasan diyorm:telefon:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
off dızıyı cok uzatıyolar:cirla: bır bolumluk olaylar 3 bolume yayılmıs :kizdim:
eskı tadı vermıyo artık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar