Yaprak Dökümü - Kanal D

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
ay neler oluyo ya yapılırmı bu erkek değilmi
tüü rezil
artık geri dönüşü yok affetmesin
fikrete kızıyodum uzatıyo diye ama
bu yapılmaz

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
[DM]video/xcm9gs_yaprak-dokumu-147-bolum-fragmany-24_shortfilms[/DM]

Anam anam anammmmmmm:bayil:
Vallah fena arap saçına dönüyor olaylar.
Heleki tüylerim diken diken seyrettim Tahsin'i-kizgin

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
allah belasını vermesınnn:kizdim:
o kaynananında erkegınde!!!!
anası soktu aklına goz gore gore tmmda
bır erkekte bukadarmı koay aldatır esını aslınd agercekten kesıtler bunlar:kizdim:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Tarih: 2010-03-24 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcojh2_yaprak-dokumu-147-bolum-izle-fragma_shortfilms[/DM]

Ali Rıza yine fırtınanın ortasında kalıyor

Kanal D’nin, başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar,
Deniz Çakır, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Ali Rıza Bey bir kez daha çocuklarının yaşadığı fırtınanın ortasında kalıyor.

Leyla’nın geleceğinin yönünü değiştiren Ferhunde, şimdi de Necla’yı tehdit etmektedir. Necla ile Ali Sarper arasında filizlenen aşk, su yüzüne çıkınca, başta ölen eşi Cem’in ailesi olmak üzere herkesin tepkisini çeker. Ali Rıza Bey bir kez daha çocuklarının yaşadığı fırtınanın ortasında kalmıştır.
Necla olumsuzluklardan kaçmak için İstanbul’u terk eder ama Ferhunde’nin gölgesinden kaçamayacağını kısa sürede anlar. Ailesiyle tek bağının ağabeyi Şevket olduğunu bilen Leyla, Necla’yla olan gizli rekabetlerini son olayla kendi lehine çevirir. Ağabeyine daha da yaklaşan Leyla, evdeki durumlardan da onun sayesinde haberdar olur. Fikret için durum iyiden iyiye zorlaşır. Cevriye Hanım ise, Fikret’le Tahsin’in arasını düzeltmek için kendi yöntemlerini kullanacaktır. Gece tavernaya şarkıcı Bahar’dan hesap sormaya gider.
Fikret tüm bunlardan habersiz Necla’nın evinde daha fazla kalamayacağını anlar ve evine dönmeye karar verir. Tahsin ise, haksız yere karısını aldatmakla suçlanan bir masum olarak girdiği geceden, büyük bir günahkâr olarak çıkacaktır.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
148.BOLUM FRAGMANI IZLEDIM cıldırdım
o mejla ne edepsız!! ama alıyo cemın eılesınden boyunun olcusunu!!
leyla cok haklı ama oda oguzdan bı darbe tutuklanıyo oguz
aptal fıkret o kadından ozur dılemeye gıdıyo ama gercegı bılmıyo
o kadınd akancayı taktı tahsıne
off babası nejlaya kızıyo ve evı terkedıyolar topluca
yanı sona dogru gıdılıyo artık
ferhunde hala kotuluk pesınde:kizdim:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
[DM]xcpm0k_yaprak-dokumu-148-bolum-31-mart-fra_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-03-31 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Fırtına bu kez Necla’nın kapısında

Kanal D’nin, başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar,
Deniz Çakır, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde;
Necla’nın kapısında bekleyen büyük fırtına olayların seyrini tümden değiştiriyor. İhanet rüzgârının acısını ve pişmanlığını derinden yaşayan Tahsin, Fikret’le nasıl yüzleşeceğini bilememektedir. Eve geri dönerek büyük bir adım atan Fikret ise Tahsin’in mesafesini farklı yorumlar. Çocuklarının kararlarıyla yaralanan Ali Rıza Bey’i yeni hayal kırıklıkları beklemektedir. Şevket’in Leyla’nın evinde kaldığını öğrenen Ali Rıza Bey’in öfkesine son damla Necla’yla ilgili gelişmeler olur. Ferhunde’nin yeni oyunu karşısında kararını veren Necla, ona zafer kapısını açacak anahtarı verir. Necla’nın kapısında bekleyen büyük fırtınaysa olayların seyrini tümden değiştirir. Aldığı darbelerle yorgun Ali Rıza Bey gelişmeleri sessizce izlerken, sert esen rüzgar herkes için farklı sınavlar başlatır. Umutsuzluğu giderek büyüyen Şevket, Mithat Kara’nın iş teklifiyle ilgili son kararını verir. Leyla, Oğuz’la mutlu olabilme hayaline sıkı sıkıya bağlıdır ama Oğuz’un içine düştüğü karanlık tahmin ettiğinden çok derindir. Necla’yı Ali Sarper’le yeni bir başlangıca götüren rüzgâr, ardında büyük bir enkaz bırakır. Ali Rıza Bey’in ve ailesinin yaşadığı yıkımın izleri büyük olur. Tahsin’le arasındaki mesafeyi sabrıyla kapatmayı deneyen Fikret kalbinin sesine kulak verir. Fikret’le Tahsin, hikâyelerinin yönünü değiştirecek önemli bir yola girerler.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Akşam olmasını iple çekiyorum..
Fikret o kadının evine Umut kucağında neden gidiyor aceba,çok merak ettim yaaa:sigara:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sımdı youtubeden gelecke bolumu ızledım :aglayan:ü
nejla o adamla bırlıkte oluyo :kizdim: utanmazzz
fıkret kadındna ozur dılıyo tahsın dayanamıcak galıba anlatıyo gercegı:(
en kotusu nejlanın evını terkederlerken nnejla hala abısını sucluyo baba artık yoruldu:(
buaraya kadar dıyıp esıyle oglunu yolda burakıp mechule dogru gıdıyo:(
oguzun basına ısler acılıyo mafyayla
yanı yaprak dokumu sert bısekılde basladı artık:(

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
ne cabuk eklenmis yeni bölümün fragmani.
es se cigim sana katiliyorum su nejlayi ikimiz birlikte halledelim oda ferhunde gibi:kizdim:
admaciz ne yapsin yazik evlatlarinin hepside birbirinden hayirsiz yaa:kizdim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar