maviboncuk
Daimi Üye
hadi bakalım güzell lezzetler çıkcak gibi
:nk:son katılım ne zamn canım ne zaman başlıcak :cikolata:
canim yaaa büyük bir ihtimalle bende katilicam ama ne zaman bilmiyorum hafta ici bir ara yaparim bende:lilav:
Nkcım her malzemeden ayrı bir tarif ama tek tabakda sunum olarmı canımcım yada iki malzeme bir tarifte olsa yine bir tabakda sunum olsa olurmu ben düşün düşün kafayı yicem çünküm:deli::deli::deli:
Son katılım 30 Nisan gibi düşündüm canımcımlar beklerim Lilavcım...
Bu arada çok söylüyorum kusura bakmayın ama 2 kategoride yarışılacak 1.En yaratıcı tarif 2.En iyi sunum...
Biliyormusun 5 malzemeyi bir arada çok şekilde kullanabiliyorsun aslında :ilknur: ne gıcığım dimi yarışmanın adı "5 malzeme 1 tarif" olacakta miyagim mümkün olduğunca tek tarifte bilemedin 2 tarifte olursa iyi olur bir yemek yaptın mesela kalan malzemeleri meze yada garnitürü gibi konabilir...
LiLicim sen katılmıyormusun ne kadar çok kişi o kadar çok ilginç tarif :1:
yaptik yolladim bagalim ne olcekkkkkkRüşveti sevmem yan cebime misalihamarat hatun dimek yaptında yolladın bile öylemi gurbetgüzeli
hadi bakalim kiz ben de yapsammiki malzemem var degusuk bir sey ama :dertli:Bende kısmetse yarın denicem bakalım tutacakmı :sila: kafamdaki olmazsa başka bir tarif düşünücem artık...
hadi bakalım güzell lezzetler çıkcak gibi
Son katılım 30 Nisan gibi düşündüm canımcımlar beklerim Lilavcım...
Bu arada çok söylüyorum kusura bakmayın ama 2 kategoride yarışılacak 1.En yaratıcı tarif 2.En iyi sunum...
Biliyormusun 5 malzemeyi bir arada çok şekilde kullanabiliyorsun aslında :ilknur: ne gıcığım dimi yarışmanın adı "5 malzeme 1 tarif" olacakta miyagim mümkün olduğunca tek tarifte bilemedin 2 tarifte olursa iyi olur bir yemek yaptın mesela kalan malzemeleri meze yada garnitürü gibi konabilir...
LiLicim sen katılmıyormusun ne kadar çok kişi o kadar çok ilginç tarif :1: