Yarışmada kullanılacak 5 malzeme seçildi katılımlarınız bekleniyor hanımlar...

Yarışmada hangi 5 malzeme kullanılsın?

• Kullanılan toplam oy
    37
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
hadi bakalım güzell lezzetler çıkcak gibi
gida6.gif

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Nkcım her malzemeden ayrı bir tarif ama tek tabakda sunum olarmı canımcım yada iki malzeme bir tarifte olsa yine bir tabakda sunum olsa olurmu ben düşün düşün kafayı yicem çünküm:deli::deli::deli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
:nk:son katılım ne zamn canım ne zaman başlıcak :):cikolata:

canim yaaa büyük bir ihtimalle bende katilicam ama ne zaman bilmiyorum hafta ici bir ara yaparim bende:lilav:

Son katılım 30 Nisan gibi düşündüm canımcımlar beklerim Lilavcım...

Bu arada çok söylüyorum kusura bakmayın ama 2 kategoride yarışılacak 1.En yaratıcı tarif 2.En iyi sunum...

Nkcım her malzemeden ayrı bir tarif ama tek tabakda sunum olarmı canımcım yada iki malzeme bir tarifte olsa yine bir tabakda sunum olsa olurmu ben düşün düşün kafayı yicem çünküm:deli::deli::deli:

Biliyormusun 5 malzemeyi bir arada çok şekilde kullanabiliyorsun aslında :ilknur: ne gıcığım dimi :hihi: yarışmanın adı "5 malzeme 1 tarif" olacakta miyagim mümkün olduğunca tek tarifte bilemedin 2 tarifte olursa iyi olur bir yemek yaptın mesela kalan malzemeleri meze yada garnitürü gibi konabilir...

LiLicim sen katılmıyormusun ne kadar çok kişi o kadar çok ilginç tarif :1:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374

Bu arada çok söylüyorum kusura bakmayın ama 2 kategoride yarışılacak 1.En yaratıcı tarif 2.En iyi sunum...

Biliyormusun 5 malzemeyi bir arada çok şekilde kullanabiliyorsun aslında :ilknur: ne gıcığım dimi :hihi: yarışmanın adı "5 malzeme 1 tarif" olacakta miyagim mümkün olduğunca tek tarifte bilemedin 2 tarifte olursa iyi olur bir yemek yaptın mesela kalan malzemeleri meze yada garnitürü gibi konabilir...

5Malzeme bir tarifte oluyor olmasınada aklıma gelen tariflerde normal herzaman yaptığımız yemekler oluyor diye şeyettim:hihi:ayrı ayrı malzemelerle neler döktürdüm inanamazsın:ceeniyse karadutum ben yeni tarifler düşüneyim barimmmm :dertli::dertli::dertli:

G

GurbetGuzeli

Misafir
Rüşveti sevmem yan cebime misali:cokkomik::cokkomik::cokkomik:hamarat hatun dimek yaptında yolladın bile öylemi gurbetgüzeli:huhuu::huhuu:
yaptik yolladim bagalim ne olcekkkkkk
Bende kısmetse yarın denicem bakalım tutacakmı :sila: kafamdaki olmazsa başka bir tarif düşünücem artık...
hadi bakalim kiz ben de yapsammiki malzemem var degusuk bir sey ama :dertli:

hadi bakalım güzell lezzetler çıkcak gibi
gida6.gif

insAllahhhhhhhh

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Valla son katılım tarihine kadar dene bakalım en çok neyi beğenirsen onunla katılırsın artık...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bende 30 nisana kadar katilicam nkcim bir tabaga istedigim gibi düzenliyebilirim degilmi yani hepsi bir yemek olmak zorunda degil önemli olan hepsinin tabakta olmasi:lilav:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Estağfurullah Lilav :hihi: bekliyorum o zaman göster hünerlerini bakalım :incim:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Valla bende kendimden pek emin değilim hala değişik birşeyler düşünüyorum ne yalan söyleyeyim sondan bir yer banada ayır bari :sila:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Resmi olarak 2 kişi ama son katılım tarihine yakın artış olacak gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar