Nkcım şu aklıma geleni birde sunuma dökersem çok güzel olucak kaannımca süper bi tarif geldi:nk: aklımda tasarlıyorum aklımdakiler züpperky: birde uygulama aynı olursa züpper olucek şimdiden diyeyim:ilknur: çokmu iddalı oldum ne:iyyyy:
nk im katilan var mi gozelimmmmmm
Nkcım şu aklıma geleni birde sunuma dökersem çok güzel olucak kaannımca süper bi tarif geldi:nk: aklımda tasarlıyorum aklımdakiler züpperky: birde uygulama aynı olursa züpper olucek şimdiden diyeyim:ilknur: çokmu iddalı oldum ne:iyyyy:
benim neden böyle ilginc fikirlerim yok:ayk:
İddia güzeldir miyagim devaaaam :2:
Aynı taktiği bende yaptım sadece bi tanesinde fikir olarak çok kolay geldi ama pratikte zorlanmıştım değiştirdim (yufkalarımda pek yardımcı olmadı o hususta tabi sağolsunlar ) o yüzden başka birşey yaptım ama aklım o olmayanda kaldı :nk:
Gurbet güzelim imzandaki minik meleği her görüşümde onu koklamak koklamak geliyor içimden maşallah Rabbim nazarlardan korusun nekadarda güzel uyuyor yaaaa
O aklında kalanı bende merak ettim şimdi iyimi :sila::sila:
Ah o yufka seçeneği varya Nkcım zati bütün tarifi hallden yufka oluyo bakalım Allah sonumuzu hayır getirsin ya hellom ya mellom olucez ya bakalım
Liloşum eminim senin aklına gelenlerde çok güzel tariflerdir canım benim:lilav:
ynaa"Kaşar Peyniri-Tavuk-Yufka-Patlıcan-Yoğurt" bu 5 malzemeyle en güzel yemeği ben yaparım diyen hanımlar katılımınızı bekliyorum (Son katılım 30 Nisan) ynaa
3 mutfak perisi tariflerini ulaştırdı bile hadi hanımlar mutfağa :incim:
ayyy nk83 bir yerde tarif gördum ay bizim malzemeleri calmislar yaaa bu kadar olur en yakin zaman da yarisma acilsin onu da ekliycem listeme cok lezzetli heeee simdi eklersem olmaz dimi
30 Nisan'a kadar vaktin var hayatım sen bilirsin o tariflemi katılmak istiyorsun...