Adım çıkacağına canım çıksın kız ne zaman yemişim ağlayan pasta geçen sene kalmış aklında Ha haEee ağlayan pasta yokki nediyim a
Adım çıkacağına canım çıksın kız ne zaman yemişim ağlayan pasta geçen sene kalmış aklında Ha haEee ağlayan pasta yokki nediyim a
Ha ha haBeğendin mi
Geçen hafta diyecektin sanırımAdım çıkacağına canım çıksın kız ne zaman yemişim ağlayan pasta geçen sene kalmış aklında Ha ha
Beğendin mi
kendimi tekrar etmeyi seviyorsam demek..sitede sorun yaşıyorum sanırım mesaj gönderiyorum ya gönderilmedi olarak çıkıyor okuyuver nolacakAynı mesajları dönüp dolaşıp tekrar yazıyorsun gözümden kaçmadı
Aaaa üstüme iyilik sağlık Vallah bayadir yapmadım da yemedim de başka tatlı çeşidi yedim ama ağlayanı bayadir yemedimGeçen hafta diyecektin sanırım
Ağlamayan yedin o zamanAaaa üstüme iyilik sağlık Vallah bayadir yapmadım da yemedim de başka tatlı çeşidi yedim ama ağlayanı bayadir yemedim
Ay bn hareketi unuttum@Ay_gibi_parlak 50 hareket
Yat yap hemen @Ay_gibi_parlak görürAy bn hareketi unuttum
Selam abla güle güle aSelâm kızlar geldim gidiyorum yogunum
Geçmiş olsun canımBende iki gündür biraz nezle ve öksürük var şu son zamanlardaki hava değisiminden oldu.
Doktoruma sordum.
Bitkisel şurup önerdi.
Aģlamadımı tatlin yazik aAaaa üstüme iyilik sağlık Vallah bayadir yapmadım da yemedim de başka tatlı çeşidi yedim ama ağlayanı bayadir yemedim
Afiyet olsun canım@Elif_Eylul
14.00 kahve 1 incir
15.30 yeşil çay,7 badem
.
Birazdan leblebi
Ekli dosyayı görüntüle 42312