Murat ile Nazlı
Daimi Üye
Evet gıcık tarafları var iki ayrı kutup gibiyizOğlak bayani zor
Erkegide oğlum oģlak oda kıcık
Evet gıcık tarafları var iki ayrı kutup gibiyizOğlak bayani zor
Erkegide oğlum oģlak oda kıcık
Anlatmak istersen anlatİçim sıkılıyor ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum bazen hayat yoruyor Rabb'im feraha çıkarsın beni artık
Çok yorulduğumu tükendiğimi hissediyorum bazen
Allah'a inancım olmasa bu dert ve sıkıntılar ile kafayı bozmadan yaşayamazdım herhalde
İçim sıkılıyor ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum bazen hayat yoruyor Rabb'im feraha çıkarsın beni artık
Çok yorulduğumu tükendiğimi hissediyorum bazen
Allah'a inancım olmasa bu dert ve sıkıntılar ile kafayı bozmadan yaşayamazdım herhalde
Evet eğer anlatmak istersen dinlerizAnlatmak istersen anlat
Rabbim inşirah ferahlığı versin inşallah
Napsınlar ya bizli ya bizsiz aBak 27 ye düştü tabi dedikoduyu aldılar ohh
23Napsınlar ya bizli ya bizsiz a
Bak ben geleyim hepsi burda
Be bilim o gün görümcemin kızı dedi daha yokAyse yok mesajlarada cevap vermiyor nerde lan bu cumami misafir var demisti
Anlatsam da birşey değişir mi bilmiyorum kiAnlatmak istersen anlat
Rabbim inşirah ferahlığı versin inşallah
Oğlun kaç yaşındaydıAnlatsam da birşey değişir mi bilmiyorum ki
İlk evliliğimde aldatıldım
Evladıma tek başıma bakmaya çalıştım ailem evladımı ve beni istemedi
Herşey i yapmaya çalıştım ama çaresizlik elimi kolumu bağladı
Oğlumu elimden aldılar
Yeniden evlendim
Oğlum dolduruşa geliyor ve boşanmam için baskı yapıyor
Eşim eski kaynana ve kayinlarimin kendisine küfür ve hakareti yüzünden ve oğlumun davranışları yüzünden oğlumu istemiyor
Ve ben artık çok yoruldum
Çünkü aldatılan benim
Hakkı yenen benim
Tek başına bırakılan benim ama yine de kimsenin anlamadığı destek vermediği yine benim
Aynen ama lattelisi
Heee bendede herrengi var aAynen ama lattelisi
11 bitecekOğlun kaç yaşındaydı
Şuanda sende degilmi peki
Bu anlattikların çok agır bir durum bir anne için,olan sana oluyor vede çoçuga malesef,annen baban keşke arkanda olsaydilar yazik etmisler sana Allah herkesin icine hidayet ve merhamet versinEşimden boşanmayı düşündüm ama arkadaşlarim komşular akrabalar ailem zaten eski kaynananin amacı bu sen boşanacaksin çocuğu alacaksın yine tek kuruş nafaka vermeden çocuğunu büyüteceksin onlarda bak.gordunuz mu bizim oğlumuz da suç yok bundan da boşandı diyecekler
Sonra da oğlan kendini kurtarinca senden alacaklar diyorlar
Oğluma yalvardım adeta çünkü babaya düşman olmasın diye birşey anlatmamistim
Oğlum boşansam nereye gideceğim sen hatırlamıyorsun ama çok zor günler yaşadık
Şimdi bu adam bana dayak atmıyor
Baban gibi alkole vs para yatırmıyor
Beni aldatmiyor mağdur etmiyor
Eve bakıyor
Beni üzmüyor niye bosayayim oğlum diyorum
Boşan diyor beni dövdü diyor (ben 1.5 yil önce oğlum yüzünden komşu ile karakolluk olduk ve ben dayak yedim ben karakolda iken oğlum babası ve babaanne yi arayıp beni dövdü demiş eşim için
Onlarda kayınlarım ile evimizi basmışlar eşime küfür hakaret vs)Bu olaydan sonra eşim oğlumu istemedi
Eski kaynana bana aileme de hakaret etti çocuğu göstermeyecem dedi ama haftasına zorla getirdiler çocuğu
Bende dövdü ise karakola gitseydiniz oğlum babaannen ile şikayet etseydiniz diyorum cevap vermiyor
Şimdi de
Annen de o adam da istese de istemese de yazın 1 ay hiç kesintisiz onda kalacaksın diyorlarmış
Oğlum benimle aynı odada uyumak istiyor eziyet ediyor
Eşime saygısız ve TV ye bile baktirmiyor
Ne yapabilirim bilmiyorum artık
Defalarca yalvardım oğluma ne olur annem dedin az uyumlu olsan
Geçen hafta bende idi bu hafta da gelmek istiyor ama eşim istemiyor
Çünkü hem ev çok (yürüyerek gidip geliyorum gidiş geliş 1 saat 20 dk )
Uzak hemde her hafta gelmesinj istemiyor babasına gitmiyor oğlum eşim de oda babası onda da kalsin diyor
Babası eşiyle arası bozulmasın diye çocuğu götürmüyor eve geçen yıla kadar çocuk her hafta sonu bende idi yazları da bende idi
Geçmiş gitmiş olsun kolaylıkla gecer inşallah..Dişçiden geldim çok şükür kolay geçti
2 diş çektirdim 5 implant taktırdım
1 iğne oldum
2 de ilacımı alcam
diyet yapanlarda olmali her renkHeee bendede herrengi var a
Tamam iste biz diyetteyiz her renk var heleGeçmiş gitmiş olsun kolaylıkla gecer inşallah..
diyet yapanlarda olmali her renk
Ya çok üzüldüm senin için..Eşimden boşanmayı düşündüm ama arkadaşlarim komşular akrabalar ailem zaten eski kaynananin amacı bu sen boşanacaksin çocuğu alacaksın yine tek kuruş nafaka vermeden çocuğunu büyüteceksin onlarda bak.gordunuz mu bizim oğlumuz da suç yok bundan da boşandı diyecekler
Sonra da oğlan kendini kurtarinca senden alacaklar diyorlar
Oğluma yalvardım adeta çünkü babaya düşman olmasın diye birşey anlatmamistim
Oğlum boşansam nereye gideceğim sen hatırlamıyorsun ama çok zor günler yaşadık
Şimdi bu adam bana dayak atmıyor
Baban gibi alkole vs para yatırmıyor
Beni aldatmiyor mağdur etmiyor
Eve bakıyor
Beni üzmüyor niye bosayayim oğlum diyorum
Boşan diyor beni dövdü diyor (ben 1.5 yil önce oğlum yüzünden komşu ile karakolluk olduk ve ben dayak yedim ben karakolda iken oğlum babası ve babaanne yi arayıp beni dövdü demiş eşim için
Onlarda kayınlarım ile evimizi basmışlar eşime küfür hakaret vs)Bu olaydan sonra eşim oğlumu istemedi
Eski kaynana bana aileme de hakaret etti çocuğu göstermeyecem dedi ama haftasına zorla getirdiler çocuğu
Bende dövdü ise karakola gitseydiniz oğlum babaannen ile şikayet etseydiniz diyorum cevap vermiyor
Şimdi de
Annen de o adam da istese de istemese de yazın 1 ay hiç kesintisiz onda kalacaksın diyorlarmış
Oğlum benimle aynı odada uyumak istiyor eziyet ediyor
Eşime saygısız ve TV ye bile baktirmiyor
Ne yapabilirim bilmiyorum artık
Defalarca yalvardım oğluma ne olur annem dedin az uyumlu olsan
Geçen hafta bende idi bu hafta da gelmek istiyor ama eşim istemiyor
Çünkü hem ev çok uzak(yürüyerek gidip geliyorum gidiş geliş 1 saat 20 dk )hemde her hafta gelmesinj istemiyor babasına gitmiyor oğlum eşim de oda babası onda da kalsin diyor
Babası eşiyle arası bozulmasın diye çocuğu götürmüyor eve geçen yıla kadar çocuk her hafta sonu bende idi yazları da bende idi