Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Tepki
1.256
Bu anlattikların çok agır bir durum bir anne için,olan sana oluyor vede çoçuga malesef,annen baban keşke arkanda olsaydilar yazik etmisler sana Allah herkesin icine hidayet ve merhamet versin
Amin amin amin
Ne yapacağımı şaşırdım artık
Komşularim olaya şahit ve hepsi eşin çocuğa elini bile sürmedi sadece içeri sokmaya çalıştı oğlum niye babangili aradın vs dedi başka birşey yapmadı diyorlar
Eşimin sinirini bozan sabrını taşıran evimizi basmaları kapıyı falan tekmelemisler küfürler hakaretler havada uçuşmus komşular falan oğluma
_-adam sana vurmadi oğlum niye yalan söylüyorsun bak olan annene olacak demişler
Oğlum yalan değil dövdü beni kafama saksı ile vurdu bakin her yerim mor vs demiş ama morluk vs yokmuş
Eşim de hadi gidip Dr a gösterelim demiş
Küfür edip gitmişler

Komşular vs de dayak yese çocuk gelmez bir daha onlarda yollamaz bunda bir iş var diyorlar

_ÇikiLata

ÇikiLataaa...(74.0)
Tepki
20.844
Sabah dinlicem izlicem
:asikk:
t0267.gif
Oynak hahaha

Tepki
1.256
Ya çok üzüldüm senin için..
Bi yakınımda yaşadı bu durumu..en sonunda oğluna dede nene baktı ama senin ailen de yüz çevirmiş..duanın acmayacagi kapi yoktur bizler dua edelim sana..oğlun için bi terapist desteği mi alsan çünkü eşinde bi sorun yok sanırım
Ben nasıl alabilirim ki velayeti aldılar param da yok eşimden de isteyemem
Neymiş oğlunun başka adamla beraber yaşamasını istemiyormuş
Amaç şuydu ben ağlayip sizlayacak oğlumu isteyecek vazgeçtim diyecek evlenmeyecektim
Oda nafaka vermeden hayatıni devam ettirirken ben çocuğu büyütecektim oda istedigi zaman görecekti sonra eğer sıkılırsa kadından bana dönecekti

_ÇikiLata

ÇikiLataaa...(74.0)
Tepki
20.844
Eşimden boşanmayı düşündüm ama arkadaşlarim komşular akrabalar ailem zaten eski kaynananin amacı bu sen boşanacaksin çocuğu alacaksın yine tek kuruş nafaka vermeden çocuğunu büyüteceksin onlarda bak.gordunuz mu bizim oğlumuz da suç yok bundan da boşandı diyecekler
Sonra da oğlan kendini kurtarinca senden alacaklar diyorlar
Oğluma yalvardım adeta çünkü babaya düşman olmasın diye birşey anlatmamistim
Oğlum boşansam nereye gideceğim sen hatırlamıyorsun ama çok zor günler yaşadık
Şimdi bu adam bana dayak atmıyor
Baban gibi alkole vs para yatırmıyor
Beni aldatmiyor mağdur etmiyor
Eve bakıyor
Beni üzmüyor niye bosayayim oğlum diyorum
Boşan diyor beni dövdü diyor (ben 1.5 yil önce oğlum yüzünden komşu ile karakolluk olduk ve ben dayak yedim ben karakolda iken oğlum babası ve babaanne yi arayıp beni dövdü demiş eşim için
Onlarda kayınlarım ile evimizi basmışlar eşime küfür hakaret vs)Bu olaydan sonra eşim oğlumu istemedi
Eski kaynana bana aileme de hakaret etti çocuğu göstermeyecem dedi ama haftasına zorla getirdiler çocuğu
Bende dövdü ise karakola gitseydiniz oğlum babaannen ile şikayet etseydiniz diyorum cevap vermiyor
Şimdi de
Annen de o adam da istese de istemese de yazın 1 ay hiç kesintisiz onda kalacaksın diyorlarmış
Oğlum benimle aynı odada uyumak istiyor eziyet ediyor
Eşime saygısız ve TV ye bile baktirmiyor
Ne yapabilirim bilmiyorum artık
Defalarca yalvardım oğluma ne olur annem dedin az uyumlu olsan
Geçen hafta bende idi bu hafta da gelmek istiyor ama eşim istemiyor
Çünkü hem ev çok uzak(yürüyerek gidip geliyorum gidiş geliş 1 saat 20 dk )hemde her hafta gelmesinj istemiyor babasına gitmiyor oğlum eşim de oda babası onda da kalsin diyor
Babası eşiyle arası bozulmasın diye çocuğu götürmüyor eve geçen yıla kadar çocuk her hafta sonu bende idi yazları da bende idi
Allah yardımcın olsun inşallah canım çok zor bir durum olan sana ve oğluna oluyor tez vakitte düzelir inşallah herşey :dua

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
128.766
Ben nasıl alabilirim ki velayeti aldılar param da yok eşimden de isteyemem
Neymiş oğlunun başka adamla beraber yaşamasını istemiyormuş
Amaç şuydu ben ağlayip sizlayacak oğlumu isteyecek vazgeçtim diyecek evlenmeyecektim
Oda nafaka vermeden hayatıni devam ettirirken ben çocuğu büyütecektim oda istedigi zaman görecekti sonra eğer sıkılırsa kadından bana dönecekti
Yani kendisi evli degilmi yaa

Tepki
1.256
Yani kendisi evli degilmi yaa
Benim üstüme evlendi biz boşanmadan düğün vs yaptı kadına bende hemen hızlandırıp olayı gelinlikli resimleri vs delil gösterip boşadım ama öyle bir mikrop ki tek kuruş nafaka vermedi maaşını hacizli gösterdi neler neler daha
Maddi gücüm vs olmayınca uğraşamadım bulaşık yıkadım merdiven sildim 2 3 yıl tek baktım
Ama ne zaman artık yoruldum evlilik kararı aldım o zaman oğlu olduğu aklına düştü
Dava açtı benimde kurulu düzenim işim vs olmayınca mahkeme ona verdi işte
Sonrada pişman oldular

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
128.766
Benim üstüme evlendi biz boşanmadan düğün vs yaptı kadına bende hemen hızlandırıp olayı gelinlikli resimleri vs delil gösterip boşadım ama öyle bir mikrop ki tek kuruş nafaka vermedi maaşını hacizli gösterdi neler neler daha
Maddi gücüm vs olmayınca uğraşamadım bulaşık yıkadım merdiven sildim 2 3 yıl tek baktım
Ama ne zaman artık yoruldum evlilik kararı aldım o zaman oğlu olduğu aklına düştü
Dava açtı benimde kurulu düzenim isim vs olmayınca mahkeme ona verdi işte
Sonrada pişman oldular
Allah kahretsin onlari

Tepki
1.256
Ben hep insanca davrandım oğlum düşman bilmesin diye ettikleri eziyetleri olayları hiç anlatmadım
Hiç o kadın huzursuz olmasın diye muhatap olmadım
Oğlum a nafaka vermediği halde görmesine izin verdim
Artık ailem de istemeyince destek olmayınca mecbur kalıp evlendim
Ama oğluma annen bu adam için babandan ayrıldı
Bu adamla rahat yaşamak için seni bize verdi diyorlarmış
Şimdi anlatsan da oğlum inanmıyor

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
128.766
Ben hep insanca davrandım oğlum düşman bilmesin diye ettikleri eziyetleri olayları hiç anlatmadım
Hiç o kadın huzursuz olmasın diye muhatap olmadım
Oğlum a nafaka vermediği halde görmesine izin verdim
Artık ailem de istemeyince destek olmayınca mecbur kalıp evlendim
Ama oğluma annen bu adam için babandan ayrıldı
Bu adamla rahat yaşamak için seni bize verdi diyorlarmış
Şimdi anlatsan da oğlum inanmıyor
Yazık çoçuga iki arada kalıyor

Tepki
1.256
Allah kahretsin onlari
Rabb'im e bıraktım ne diyeyim
Kadına ulaştım bak dedim bu adam evli çocuğumuz da var ben zaten boşacagim ama sen de başını yakma yarın sana da yapar bana yaptığını dedim dinlemedi

Kadından önce daha kadından haberim yoktu bosanacagim deyip duruyordu o zaman bak dedim olan çocuğa olur. Yapma gel vazgeç ortada namus davası yok küfür yok annene babana saygısızlık yok yuvayı dağıtma dedim olmaz dedi

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
128.766
Rabb'im e bıraktım ne diyeyim
Kadına ulaştım bak dedim bu adam evli çocuğumuz da var ben zaten boşacagim ama sen de başını yakma yarın sana da yapar bana yaptığını dedim dinlemedi

Kadından önce daha kadından haberim yoktu bisanacagim deyip duruyordu o zaman bak dedim olan çocuğa olur. Yapma gel vazgeç ortada namus davası yok küfür yok annene babana saygısızlık yok yuvayı dağıtma dedim olmaz dedi
Valla sana yapan onada yapar,iste hep arada olan çocuklara oluyor, babalar anneler gibi ince düşünmediği için oluyor öküzler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar