Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Regalde olmuşumKaybetme bak bulamiyorlar sonra tansiyonu
Regalde olmuşumKaybetme bak bulamiyorlar sonra tansiyonu
Hadiyaaa gecmis olsun aRegalde olmuşum
Hayret avm de 15 olsun aAvm marketinden semizotunu 15₺ ye aldım
Dün sokak marketinden 30₺
Bnm bu ara şişmiyor süt çekiliyor ondan mı acabaHadiyaaa gecmis olsun a
Benimde memeler şişti diyorum neden tabiki 10gün önceden sişiyorlar a
1 avokado mu maşallah yağdan zengin menü olmuşSabah 9
Menemen 2 dilim TB 10 zeytin büyük boy ada çayı
Ara 12
Yarım elma yarım armut 1 avakado
Öğle 14
Bir tabak kısır biraz turşu
Çorba
Ara 16...2 kare çikolata
Su 2 yi geçti spor yok hiccte yapasim yok
Su gibiydi zaten sevmedim tatsiz tuzsuzdu1 avokado mu maşallah yağdan zengin menü olmuş
Daha güzel ana oğul vakit geçirin onun suratını cekmezsin gezin tozun aranızdaki bağ güçlenirAz önce oğlum aradı Bayram da size geleyim mi diye bende gel dedim çünkü kaç bayramdır ayrı geçiriyoruz eşimin yüzü düştü hiç memnun olmadı
Bayramda sen oğlanla evle kal ben köye gideyim dedi
Birşey diyemedim kavga çıksın istemiyorum
Sorunsuz bir bayram geçirmemiz dua eder dua beklerim
Öyle ama 2 günü gelecek geri böyle arada almaktan yoruldum inanınDaha güzel ana oğul vakit geçirin onun suratını cekmezsin gezin tozun aranızdaki bağ güçlenir
Neyle gezeceğiz de para vs vermezDaha güzel ana oğul vakit geçirin onun suratını cekmezsin gezin tozun aranızdaki bağ güçlenir
Çıkın dolaşın parklara gidin mahallede gezin parkta piknik yapın evde TV izleyin mısır patlatın cips alın maksat başbaşa vakit geçirmek...Neyle gezeceğiz de para vs vermez
Sen neden çalışmiyorsun yada bı kursa falan gitmiyorsun....el beceri varsa evde de bir şeyler yapabilirsinNeyle gezeceğiz de para vs vermez
Eşim izin vermiyor (sağlığım da el vermiyor)bide yaptım dantel ve bebek elbisesi patik vs kimse almıyorSen neden çalışmiyorsun yada bı kursa falan gitmiyorsun....el beceri varsa evde de bir şeyler yapabilirsin
Amin amin amin ecmainÇıkın dolaşın parklara gidin mahallede gezin parkta piknik yapın evde TV izleyin mısır patlatın cips alın maksat başbaşa vakit geçirmek...
Allah kocanada insaf versin geçim ehli yapsın huyunu güzelleştirsin
Arada evede uğraPüf piknikten sonraki günler çok yoğun geçti hep dışarıda bugün evdeyim şükür yarın yine devam