Benim oğlan da bugün 12.30 da uyandı onuda ben gidip uyandırdım hiç yatmaz bu kadar korkup gidip uyandırdım ha ha haBebeyi yıkadım öğlen 15.30 da yattı hala uyuyor
Benim oğlan da bugün 12.30 da uyandı onuda ben gidip uyandırdım hiç yatmaz bu kadar korkup gidip uyandırdım ha ha haBebeyi yıkadım öğlen 15.30 da yattı hala uyuyor
Öyle yapma maydanoz tüket o da söktürürBi ara kahvemi tarçınlı içiyordum canım zaten düzensiz regl oluyorum tarçınlı kahveyi içince daha da bir gecikti o nedenle içmiyorum tarçını
Muzu ezip üzerine kakao döküyorum da işte fayda etmiyor
Ne yaptın çocuğa o kadar uyuduBenim oğlan da bugün 12.30 da uyandı onuda ben gidip uyandırdım hiç yatmaz bu kadar korkup gidip uyandırdım ha ha ha
Iste normal koyun kilosuna göre kesiyorlar şok ilk gün gec aciyor .Sizin oralarda büyükbaş kesen oluyor mu
Genelde koyun kesiliyor bizim akrabalarda
Şok bayramda açık mı
Bim 2 gün kapalı oluyor bizim burda diğer marketlerde ilk gün kapalı oluyor
Bizde simdi 2 kisiyiz ikimizinki cikiyor.Çamaşır yıkamaktan bıktımmmmmm
Aman nolcak 2 gün kapatsınlar insanlar bayram yapsınIste normal koyun kilosuna göre kesiyorlar şok ilk gün gec aciyor .
Sonraki günler de açık diye biliyorum.
Eşim ilk gün pazar ogleden sonra gidecek.
Ikinci gunu tatil
Sonraki gunler de calisacak boyle anlatmisti.bence durum subelere göre değişiyor.
Ben hic bu taraftaki sokun kapali oldugunu gormedim.
Bimin kapali oldugunu hep bilirim ilk gun.
4 kişiyiz hiç bitmiyorBizde simdi 2 kisiyiz ikimizinki cikiyor.
Kisin bebeginkide cikar .
Bn doğurana kadar öğlen uyurdumBende saat 2 bucukta dalmisim uykuya.
Mayisip havanin etkisi .
4 te uyandim.
Yemek yaptım.
Esim erken gelicek bu aksam.
Bölge müdürü öyle bi sey yapmadi henuz 2 bayramdir.Aman nolcak 2 gün kapatsınlar insanlar bayram yapsın
Bnce genel merkez bunu yapmalıBölge müdürü öyle bi sey yapmadi henuz 2 bayramdir.
Personele 1 gün izin yeterli demis .Bnce genel merkez bunu yapmalı
Böyle düzensiz olurum zaten kendimi bildim bileliÖyle yapma maydanoz tüket o da söktürür
Kabuk Tarçını suyuna at aroma versin yeter
Bişey yapmadım kızz bende şok oldum ha haNe yaptın çocuğa o kadar uyudu
Doktora gidecektin gittin miBöyle düzensiz olurum zaten kendimi bildim bileli
Ne aldınBabalar günü de ayni haftaya denk geliyor.
Hem bayramlasip hem hediye verecem.