Doğum oranını arttırma çalışmaları var ya, ama icraat yok 3 çocuk yapın diyorlar sadece icraat yokIyi oldugun kadar çalışırsın,ama nasil 3 cocuk onu anlamadim
Doğum oranını arttırma çalışmaları var ya, ama icraat yok 3 çocuk yapın diyorlar sadece icraat yokIyi oldugun kadar çalışırsın,ama nasil 3 cocuk onu anlamadim
Bu zamanda ne 3.cocuguDoğum oranını arttırma çalışmaları var ya, ama icraat yok 3 çocuk yapın diyorlar sadece icraat yok
benim anneminde 3 çocugu var ama babam tek maaşla çok rahat baktı bize okuttu evler araba aldı şu an nah alırsınBu zamanda ne 3.cocugu
Bakma sen bana benimde Allah vergisi a
Iste ozamanlarda kaldi malesef,simdi sümügünu alamazsin abenim anneminde 3 çocugu var ama babam tek maaşla çok rahat baktı bize okuttu evler araba aldı şu an nah alırsın
2. Ayda normalde izin bitiyordaha konuşmadık yani şöyle bizi bırakmıcan dimi diyolar. Son raddeye kadar gelmek istiyorum sonraya iznim kalsın diye. Sonrasında bakıcaz artık. maalesef 3 cocuk diyolar ama 3-4 ayda işe dön diyolar nasıl yapalım 3 tane. Herkesin ev de oturma lüksü yook maaleseff
eveet sonrasında ücretsiz izne çıkabiliyorsun ama tek maaşla ne yiyip ne içiceksin. Bir de firma da tek çalışansan firma kabul etmez2. Ayda normalde izin bitiyor
O bebeyi basıl bıraksın anne
En az 1 yaşa kadar şart izin
Evden çalışmayı belki kabul ederler senineveet sonrasında ücretsiz izne çıkabiliyorsun ama tek maaşla ne yiyip ne içiceksin. Bir de firma da tek çalışansan firma kabul etmez
eve pc yollıcaklar zaten ihtiyaçta falan destek vericemEvden çalışmayı belki kabul ederler senin
Çok güzeleve pc yollıcaklar zaten ihtiyaçta falan destek vericem