Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Afiyet olsunKahvaltı etmece
Afiyet olsunKahvaltı etmece
He kız 34 de mi 37 de mi izne çıkcanKac aya kadar çalışcaksin özlemko
Daha sonrasini napcaniz anlastınızmi
Sagol canim sanadaAfiyet olsun
Ben 37 çıkmıştım tabiki bidaha geri dönemedim bakacak insan yoktu aHe kız 34 de mi 37 de mi izne çıkcan
Ne zmn geri döncen
6 ay izin olsa keşke bebeyle rahatça ilgilenirdin
1 yala kadar da home ofis olsan ohh mis
Günaydın canimGünaydın
Hadiya gecmis olsun ablaİyi sallandık 4.9 merkez üstü malatya
Sağolasın elif haberlerde alt yazı geçiyorHadiya gecmis olsun abla
Bebe uyutmacaNapaysunuzzz
Geçmiş olsunBen sandalyede oturuyordum kahve içiyordum sandalye giti geldi bardaktaki su sallanıyordu salona gittim avize şıngır
Şıngır salaniyor
Bnde 37 çıktım patronum sağ olsunBen 37 çıkmıştım tabiki bidaha geri dönemedim bakacak insan yoktu a
Memur olsa bayaa izni var
Geçmiş olsun ablaBen sandalyede oturuyordum kahve içiyordum sandalye giti geldi bardaktaki su sallanıyordu salona gittim avize şıngır
Şıngır salaniyor
Yaşına az kaldı yürüyor muBebe uyutmaca
SağolasınGeçmiş olsun abla
Kac aya kadar çalışcaksin özlemko
Daha sonrasini napcaniz anlastınızmi
daha konuşmadık yani şöyle bizi bırakmıcan dimi diyolar. Son raddeye kadar gelmek istiyorum sonraya iznim kalsın diye. Sonrasında bakıcaz artık. maalesef 3 cocuk diyolar ama 3-4 ayda işe dön diyolar nasıl yapalım 3 tane. Herkesin ev de oturma lüksü yook maaleseffHe kız 34 de mi 37 de mi izne çıkcan
Ne zmn geri döncen
6 ay izin olsa keşke bebeyle rahatça ilgilenirdin
1 yala kadar da home ofis olsan ohh mis
ayy geçmiş olsuunBen sandalyede oturuyordum kahve içiyordum sandalye giti geldi bardaktaki su sallanıyordu salona gittim avize şıngır
Şıngır salaniyor
Iyi oldugun kadar çalışırsın,ama nasil 3 cocuk onu anlamadimdaha konuşmadık yani şöyle bizi bırakmıcan dimi diyolar. Son raddeye kadar gelmek istiyorum sonraya iznim kalsın diye. Sonrasında bakıcaz artık. maalesef 3 cocuk diyolar ama 3-4 ayda işe dön diyolar nasıl yapalım 3 tane. Herkesin ev de oturma lüksü yook maaleseff