Elif_Eylul
Daimi Üye
- #73.021
Noldu geneDoktora gidiyorumm birazdannn
Noldu geneDoktora gidiyorumm birazdannn
Ne gülüyon len
Seni görünce şaşırdım aNe gülüyon len
Şaşır diye geldimSeni görünce şaşırdım a
Tahlil sonuçları çıktı mıOğlanın yağ oranı%51miş a
Sabah
1.Simit,peynir,domates salatalık cay vermis
Öglen
Döner ekmek ayran
Aralarda
2meyve,yogurt falan
Aksam
Etsiz sebze yemegi,1dilim ekmek,salata
Vay anasını satayım aŞaşır diye geldim
Çıkmış olması lazım gelince ögrencem,doktor demis bu listeye vermezsen çok fena olur aTahlil sonuçları çıktı mı
HayırdırDoktora gidiyorumm birazdannn
Oklavayla beklesin kapıdaÇıkmış olması lazım gelince ögrencem,doktor demis bu listeye vermezsen çok fena olur a
Noldu gene
Kulağım tıkandı onu çektirttim bazı bünyeler atamıyormuş o bünye de benim kiHayırdır
Yaa bu diyetisyen biraz fenaymıs oyuzden sectik aOklavayla beklesin kapıda
Bnm kızında var götürcem atamıyor bir türlüKulağım tıkandı onu çektirttim bazı bünyeler atamıyormuş o bünye de benim ki
Anaaa vajinadan sonra kulak hee aKulağım tıkandı onu çektirttim bazı bünyeler atamıyormuş o bünye de benim ki
Simit vermiş be hahhaYaa bu diyetisyen biraz fenaymıs oyuzden sectik a
Birden doyurup birden kesiyormus karbona doysun diye ilginc aSimit vermiş be hahha
Götür götür hayat zindana dönüyor vallahBnm kızında var götürcem atamıyor bir türlü
Geçmiş olsun canım
Ahhahh sorma boğazım da tıkandı lan hap yutamıyorum cjjcjkc ama boğazım temizmiş. Burnumda kapalıymış anam tüm delikler kapanıyor neyse en önemli yer açıkAnaaa vajinadan sonra kulak hee a
Allah seni napmasin çok güldüm aGötür götür hayat zindana dönüyor vallah
Ahhahh sorma boğazım da tıkandı lan hap yutamıyorum cjjcjkc ama boğazım temizmiş. Burnumda kapalıymış anam tüm delikler kapanıyor neyse en önemli yer açık
Hep veriyorlar kiSimit vermiş be hahha