Elif_Eylul
Daimi Üye
- #73.101
Hızmı yaptın lan gecmis olsun aTrafik cezası gelmiş bana dün evde yoktum muhtarlığa bırakmışlar gidip onu alcam sonra kuaföre gideceğim
Hızmı yaptın lan gecmis olsun aTrafik cezası gelmiş bana dün evde yoktum muhtarlığa bırakmışlar gidip onu alcam sonra kuaföre gideceğim
73 veriyor burda şuanda yok ama kapaliBurda da hava çok boğucu inşallah yağarda serinler
Aferin aferin4koldan ediyoz arkadaşta konustu onla gidiyorlar,yarin bende kısmetse gitcem eğer kıçım kalkarsa a
Bn değil ya kocam kullanıyordu o yaptı kesin bnm çıktığım yerler belliHızmı yaptın lan gecmis olsun a
73 ney gız73 veriyor burda şuanda yok ama kapali
Aman be sende %73yaģış a73 ney gız
Heee bnde diyom bu neAman be sende %73yaģış a
Yaa benim ayaklarım çok agrıyor yani gecmedi,birde hiç dinlenmiyorumAferin aferin
Sağlık sonra elden gider çok küçük zaten zayıfladıkça özgüveni de artar
Aynada kendini gördükçe
Git git ay bnde gidebilsem kız erken uyanıyor kaçgündür
Susak turizm aHeee bnde diyom bu ne
Sende haklısın yavaş tempo yürü sen yormadan arada mola verYaa benim ayaklarım çok agrıyor yani gecmedi,birde hiç dinlenmiyorum
ne suç işledinTrafik cezası gelmiş bana dün evde yoktum muhtarlığa bırakmışlar gidip onu alcam sonra kuaföre gideceğim
Bn değil ya eşim tünele girerken aşmış hızı delü adamne suç işledin
hah ya kerem özdoğan ve giray altınok dizileri çok güzel oluyor zaten
Anca havuzdan geldim şimdi çocuklara yemek hazırlıcam sonra da akşam yemeği hazırlığı yapcamPişşşştttttt