Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Evet sorduk üyeyim diyebilirdiBen hep öyleydim a
Keşke deseydi aktif olduğunu görünce yazayım dedim a
Neyse artık ne diyelim
Evet sorduk üyeyim diyebilirdiBen hep öyleydim a
Keşke deseydi aktif olduğunu görünce yazayım dedim a
Günaydın cikocanGünaydın
GünaydınGünaydın
Günaydın kimsecikler yoh
Günaydın
Günaydın.....
Günaydın bebeklerGünaydııınnn
Aman onlara da kalmamış hepsi toz olmuşBirilerininde açıklarını bulmuştum zamanında nefret ettilerdi benden a
Kaldırma yaGeç kaldığımız WC eğitimindeyiz inşallah maşallah bugün evden halıların hepsini kaldıracağım garanti
Ay sağol canım ne yapcaz bakalım Anam benimki inat akşamdan beri çişim yok diyorKaldırma ya
Hadi gazanız mübarek olsun
Günaydın cikocan
Günaydın
Hadi gazan mübarek ola aGeç kaldığımız WC eğitimindeyiz inşallah maşallah bugün evden halıların hepsini kaldıracağım garanti
Hadiyaa Allah sabr versinGeç kaldığımız WC eğitimindeyiz inşallah maşallah bugün evden halıların hepsini kaldıracağım garanti
Bi kere yapsa Korkmaz’da işteAy sağol canım ne yapcaz bakalım Anam benimki inat akşamdan beri çişim yok diyor
Hadi gazan mübarek ola a
Sağolun yavrularHadiyaa Allah sabr versin
Kız yanında duruyorum zaten dünden beri bezi çıkardım ona da dedim çişini öğrenmezsen denize götürmücek babanBi kere yapsa Korkmaz’da işte
Sen yanında dur elini filan tut rahatlat yapsın yavrum ya
Ayyy Allah yardımcın olsunnnnGeç kaldığımız WC eğitimindeyiz inşallah maşallah bugün evden halıların hepsini kaldıracağım garanti
Sağol canımAyyy Allah yardımcın olsunnnn
Ya öyle yapma sticker al her çiş yaptığında yapıştırcaz deKız yanında duruyorum zaten dünden beri bezi çıkardım ona da dedim çişini öğrenmezsen denize götürmücek baban
Acıma duygum yoktur biliyosun aLen milleti hemen silmişin listeden beni de eklesene