Elif_Eylul
Daimi Üye
- #73.281
@MisshayaLet bu oyuncagin adine ömerhalise ayırdı eylul
Ciddi mi ne içirdin kıza böyle bayılttınBenim kız hâlaa uyuyor jimlastige gitcez 1saat var a
Anasi gibi gezmekten yoruldu garibanCiddi mi ne içirdin kıza böyle bayılttın
Olsun azıcık yorulsunlar iyi olmuşDün denizden 1buçukta geldik gece simdi jimlastik falan derken cocuk pert
Batmanın robini mi acaba bize de batmani çıkmıştı@MisshayaLet bu oyuncagin adine ömerhalise ayırdı eylulEkli dosyayı görüntüle 42476
Yerim onu Benim çocuğumu da düşünüyor@MisshayaLet bu oyuncagin adine ömerhalise ayırdı eylulEkli dosyayı görüntüle 42476
Ay evet o işkence oluyor çocukları çağır hepsi 1 poşet alsınAnam çok sıcak pazara gittin geldim pert oldum O değil de aldıklarımı yukarı çıkarmak daha zor
Öyle yapıyorum zaten valla perişanlık evimin herşeyinden memnunum sıcaklık ve yükseklik hariciAy evet o işkence oluyor çocukları çağır hepsi 1 poşet alsın
Bn bb kullanmıyorumDışarıda hem güneş kremi hem de bb olacak memnun kaldığınız ürünler var mı
SusakBn bb kullanmıyorum
Kıza aldığım güneş kremini kullanıyorum siveno markası
O da aklıma gelirse kullanırım
Afiyet olsun canım10:30Ekli dosyayı görüntüle 42478
11:30Ekli dosyayı görüntüle 42479 Yeşilçay
Arada kahve içtim
15:30 1 bardak ayran
18:00Ekli dosyayı görüntüle 42480
Afiyet olsun canım10:30Ekli dosyayı görüntüle 42478
11:30Ekli dosyayı görüntüle 42479 Yeşilçay
Arada kahve içtim
15:30 1 bardak ayran
18:00Ekli dosyayı görüntüle 42480 cacık
Al işte insanın içine doğuyorJimlastikten sonra downtowna gittik,kaptan pengu ve arkadaşlarına çocuklar izlerken bizde kahve icelim dedik kahve dünyasinda,dedim kizlara kalkin belki erken biter yokya dediler,salaklar kalkin dedim biz kalktık güvenlikle görevli kadin cocuklari danışmaya götürüyorlardi aglamislar annemler yok diye oyun bitmis 20dk da alın size dedim daha oturu