Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Günaydınnnnnn
Ohh maşallahSabah 25 dk pilatesimi yaptım anamla 50 dk yürüdüm geldim...kahvaltı için hazirim
Günaydın kızlar
Günaydın....
Günaydınn
günaydın
Günaydın kızlarGünaydınnnnnn
Gece bir buçukta yatıp sabah 8.00'de mi kalkıyorsunuzSabah oğlan yürüyüşe çıktı geldi,arkadasla eşide geldi sabah kahvesi ictik 8bucukta a
Sorma 8de kalksam gene iyi 6 7Gece bir buçukta yatıp sabah 8.00'de mi kalkıyorsunuz
Masallah şu 2hafta olcak kacamak yok hiç bizim tartida 3kilo vermis görünüyor ama dr..tartısını bilemem a@Elif_Eylul nasıl gidiyor senin oğlana diyet uyuyor mu kilo vermeye başladı mı
Afiyet olsun canımPistttt napiyonuz
Aboooo sen ne zaman uyuyorsun ne zaman dinleniyorsunSorma 8de kalksam gene iyi 6 7
Gece 1bucukta gelip yattikmi sanıyosun a
Aferin aferin bravo genç olunca dikkat ettimi çok kolay kilo verirMasallah şu 2hafta olcak kacamak yok hiç bizim tartida 3kilo vermis görünüyor ama dr..tartısını bilemem a
Sağol canımAfiyet olsun canım
Hocam okey miGece 1buçuktu denizden geldik cay kahve okey güzel gidiyor deniz kenarinda
Kesin 3-4 gitmiştir onda tartı ne zamanMasallah şu 2hafta olcak kacamak yok hiç bizim tartida 3kilo vermis görünüyor ama dr..tartısını bilemem a
Dışardaydım eridim geldimPistttt napiyonuz
Ben hayalet gibiyim nezaman yatıp kalkıyorum belli degilAboooo sen ne zaman uyuyorsun ne zaman dinleniyorsun
Aferin aferin bravo genç olunca dikkat ettimi çok kolay kilo verir
Sağol canım
Aaa güzel oynarım aHocam okey mi
23temmuzda canım bakalim ne olcakKesin 3-4 gitmiştir onda tartı ne zaman
Bende evi süpürüp sildim banyoyu yıka,arkalı önlü kapı önlerini yıkaDışardaydım eridim geldim