BilmiyorumSenle bn ne zmn uyucaz ya
Ben uyurum senin yerine evdekiler müsade edersebebeler büyüyünce, ben sizin yerinize 7,5 ay uyurum sonra siz benim yerime uyuyun
Heee uyuyabilirsen son aylarbebeler büyüyünce, ben sizin yerinize 7,5 ay uyurum sonra siz benim yerime uyuyun
Seneye uyurum yaBen uyurum senin yerine evdekiler müsade ederse
uyunmaz mıHeee uyuyabilirsen son aylar
Çok iyi uyunuruyunmaz mı
öf be korkutma hamile kalmadan önce herkes hamilelik pespembe gibi gösterdi kalınca da herkes kötülüyor anlamadım bu işiÇok iyi uyunur
Bugün esiyor burda çok şükür dün kavruldukAyyy çok sıcak
Bizimde esiyor şükürBugün esiyor burda çok şükür dün kavrulduk
Bnde dün temizlik yapacaktım migren tutunca kaldıBebem uyuyorken 20 dakika patates 10.000 de adım atdım
Evi birşeyler götürüyor ama ya evi temizlicektim yada spor yapıcaktım sporu seçtim kendim daha önemliyim
Kötü değil ya en güzel dönemöf be korkutma hamile kalmadan önce herkes hamilelik pespembe gibi gösterdi kalınca da herkes kötülüyor anlamadım bu işi
Burda yaprak kıpırdamıyorBugün esiyor burda çok şükür dün kavrulduk
Ben daha sondu iki makine çamaşır katladım üçüncüyü makineye attım koltuk örtülerinden gına geldi her hafta yıkıyorum rezil gibi oluyor. Şimdi ortalığı toparlamamBebem uyuyorken 20 dakika patates 10.000 de adım atdım
Evi birşeyler götürüyor ama ya evi temizlicektim yada spor yapıcaktım sporu seçtim kendim daha önemliyim
Gece 3-4 de uyuyordum miss gibi korkutma kızıÇok iyi uyunur