bebe yok dahaHımmm çocuğa göre değişiyor diyimde merak et
onu biliyorum hWc le kankeyta olucağınıda bilmesin bence
bebe yok dahaHımmm çocuğa göre değişiyor diyimde merak et
onu biliyorum hWc le kankeyta olucağınıda bilmesin bence
Önden alıştırma yapıyoruz sanabebe yok daha
onu biliyorum h
Aaa hadi gözünaydınKızlar keseyi gördükkk yolk sac mı ne o oluşmuş. 5+3 regle göre ama keseye göre 6+1 dediiii
Bir girdim müjdeli haber...hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..çok sevindimKızlar keseyi gördükkk yolk sac mı ne o oluşmuş. 5+3 regle göre ama keseye göre 6+1 dediiii
Aayy çok rahatladım vallah sağol 10 gün sonra çağırdı tekrar. Progestan mı ne verdi her ihtimale karşı al dediAaa hadi gözünaydın
Kalp atışı için ne zmna çağırdı
Önden gitmesi güzel sağlıkla büyüsün
Ayy çok teşekkür ederimm canımmBir girdim müjdeli haber...hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..çok sevindim
Çok sevindim canim Rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar keseyi gördükkk yolk sac mı ne o oluşmuş. 5+3 regle göre ama keseye göre 6+1 dediiii
Ayy canımm inşallah tez zamanda konuşur bülbül gibi şakır beyninizi ütüler inşallahhhhh iyi gidiyor çok şükür gördüğün gibiiiKızlar merhaba giremiyorum çok..
Malum benim kız konuşmuyor ya babamız gelmişken onunla ilgili çalışmalara gidiyoruz.siparisler misafirler fırsat olmuyor..çok dualarınızı bekliyorum..sakinleyeyim aranizdayim inşallah..
NASILSINIZ NASIL GİDİYOR HAYATLAR
Allah razı olsun inşallah..bi konuşsun hiç sus demicemAyy canımm inşallah tez zamanda konuşur bülbül gibi şakır beyninizi ütüler inşallahhhhh iyi gidiyor çok şükür gördüğün gibiii
Hosgeldin canim Rabbim tez vakitte konuşmayı nasip eder üzülmeKızlar merhaba giremiyorum çok..
Malum benim kız konuşmuyor ya babamız gelmişken onunla ilgili çalışmalara gidiyoruz.siparisler misafirler fırsat olmuyor..çok dualarınızı bekliyorum..sakinleyeyim aranizdayim inşallah..
NASILSINIZ NASIL GİDİYOR HAYATLAR
Amiiin .mental bir sıkıntı yok dili de çözülüverir inşallah❤Hosgeldin canim Rabbim tez vakitte konuşmayı nasip eder üzülme
Rabbimin ol dediginde olduğu kullarından eylesin insaAllah hicbir şey onun önüne geçemez,onunda vakti zamanı vardır üzmeyin kendiniziAmiiin .mental bir sıkıntı yok dili de çözülüverir inşallah❤
Tez vakitte konuşsun cimcimeAllah razı olsun inşallah..bi konuşsun hiç sus demicem
Birazda işini her türlü size gördürüyor yorulmayayım diyor heraldeAmiiin .mental bir sıkıntı yok dili de çözülüverir inşallah❤
Allah razı olsun ablaRabbimin ol dediginde olduğu kullarından eylesin insaAllah hicbir şey onun önüne geçemez,onunda vakti zamanı vardır üzmeyin kendinizi
Amin inşallah canımTez vakitte konuşsun cimcime
Bıdı bıdı susmasın
Ya tembel ve rahat birazBirazda işini her türlü size gördürüyor yorulmayayım diyor heralde
Bu sene yarım gün okula ver çok fayda sağlar inşallahAllah razı olsun abla
Amin inşallah canım
Ya tembel ve rahat biraz
10. Gün git kontrol günündeAayy çok rahatladım vallah sağol 10 gün sonra çağırdı tekrar. Progestan mı ne verdi her ihtimale karşı al dedi
Ayy çok teşekkür ederimm canımm