Cheesecake
cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Anaokul tutmuyor daha da kreşler de malum fiyatlar...ama yarıyıldan sonra tutuyor o zaman deneyeceğim bakalımBu sene yarım gün okula ver çok fayda sağlar inşallah
Anaokul tutmuyor daha da kreşler de malum fiyatlar...ama yarıyıldan sonra tutuyor o zaman deneyeceğim bakalımBu sene yarım gün okula ver çok fayda sağlar inşallah
Hayda zaten dönüyor fitil gibi atarım ben yutamam10. Gün git kontrol gününde
Onu sanırım yutmakta oluyor fitil gibi koymakta
Baş dönmesi yapabilirmuş aklında olsun canım
İşe gidip geliyorum. Yemek için hafif uğraştırmayan şeyler yapıyorum. Ağır bi iş yapmıyorum. Kocam diyo zaten bişey olursa bana söyle ben yaparım diye
Ayy tamamm iyi oldu dediğin gerçi şu ara tüketmiyorum
Ay di mi iş yerinde de abla yok. Arada bulaşık yıkıyorum ayakta duruyorum
Bende banyoda düşmüştüm....ev taşıdım 4 yaşındaydı oğlum sürekli kucağında geziyirduk...Allah doğmasını nasip etti mi hiç bir şey engel degilHamileyken Hamaktan düşmüş biri olarak Bn
Hadi gözünüz aydın....Kızlar keseyi gördükkk yolk sac mı ne o oluşmuş. 5+3 regle göre ama keseye göre 6+1 dediiii
Yok yaa nerde misafir vardı bugün 6 çeşit yaptık onlar gitti kızı parka götürdüm. Şimdide gücüm bitti pilatese namazı kilip yatacam inşallah@sulisim örtmenim nerdesin pilatesi bırakamıyon mu
Yedin mi onu de bakimBende banyoda düşmüştüm....ev taşıdım 4 yaşındaydı oğlum sürekli kucağında geziyirduk...Allah doğmasını nasip etti mi hiç bir şey engel degil
Hadi gözünüz aydın....
Yok yaa nerde misafir vardı bugün 6 çeşit yaptık onlar gitti kızı parka götürdüm. Şimdide gücüm bitti pilatese namazı kilip yatacam inşallah
accik ucundan...Yedin mi onu de bakim
Öyle canım nasibi varsa her türlü doğuyor
Ohhh ohhh bakalım hemen erir miGünaydın.....ben pilatese kaçar sonrada yürüyüşe anca erir börekler çörekler
umudum var....Ohhh ohhh bakalım hemen erir mi
Afiyet olsun canım10:30Ekli dosyayı görüntüle 42723
Arada sade kahve
14:30Ekli dosyayı görüntüle 42724
Biraz çubuk kraker
18:30 Ekli dosyayı görüntüle 42725
Dünün aynısını yiyorum
Arada kahve ve mısır püskülü çayı içtin
Nasıl güzel miAfiyet olsun canım
Ooooo maşallah maşallahZporumu yaptım duşumu aldım kızımın uyanmasını bekliyorum
Yarına yarışma vardı dimiOoooo maşallah maşallah
İnşallah inşallah evet var yarın bakalım ne olacakYarına yarışma vardı dimi
İnşallah incelemem vardır bnm