Ee doktorum tavsiye etmişti yürüyüşü .Afferim kız seda sana bide yürüyüş yapıyon ben olsam yatardım a
Güneşli zamanda çıkamadığım için mecbur serin havaları bekliyorum.
Ee doktorum tavsiye etmişti yürüyüşü .Afferim kız seda sana bide yürüyüş yapıyon ben olsam yatardım a
yan merdiven inme çıkma yap canımm instagram kullanıyorsan birini öneririm doğumu kolaylaştıran hareketler yaptırıyorEe doktorum tavsiye etmişti yürüyüşü .
Güneşli zamanda çıkamadığım için mecbur serin havaları bekliyorum.
daha benim hangi yöntemle olacak belli değil.yan merdiven inme çıkma yap canımm instagram kullanıyorsan birini öneririm doğumu kolaylaştıran hareketler yaptırıyor
Sorma abla oğlanla uğraşıyorum ateşi bi kesiliyor tamam iyileşti diyorum sonra tekrar başlıyor grip desem gripte değil sadece ateş var bugün pi.pi kontrolü var yetişirse ordan çıkınca yol üstü başka hasaneye götürücem bakalım neymiş
Geçmiş olsun canım bizde aynı durumdayız kaş gümdür bebe hastalandı ateşi var kaç gündürSorma abla oğlanla uğraşıyorum ateşi bi kesiliyor tamam iyileşti diyorum sonra tekrar başlıyor grip desem gripte değil sadece ateş var bugün pi.pi kontrolü var yetişirse ordan çıkınca yol üstü başka hasaneye götürücem bakalım neymiş
Geçmiş olsun canımSorma abla oğlanla uğraşıyorum ateşi bi kesiliyor tamam iyileşti diyorum sonra tekrar başlıyor grip desem gripte değil sadece ateş var bugün pi.pi kontrolü var yetişirse ordan çıkınca yol üstü başka hasaneye götürücem bakalım neymiş
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım bizde aynı durumdayız kaş gümdür bebe hastalandı ateşi var kaç gündür
olsun sezaryen de olsan egzersizler sonrasını rahat geçirmene neden olurdaha benim hangi yöntemle olacak belli değil.
Hayırlısı olsun inşallah.
Haftaya kontrolüm var doğum haftamı sorcam tahmini tarih olarak..
En azından son hazırlığı ona göre yaparız.
Sorma abla oğlanla uğraşıyorum ateşi bi kesiliyor tamam iyileşti diyorum sonra tekrar başlıyor grip desem gripte değil sadece ateş var bugün pi.pi kontrolü var yetişirse ordan çıkınca yol üstü başka hasaneye götürücem bakalım neymiş
geçmiş olsun kızlarrGeçmiş olsun canım bizde aynı durumdayız kaş gümdür bebe hastalandı ateşi var kaç gündür
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlargeçmiş olsun kızlarr
Geçmiş olsun kızlar Allah sifa versinGeçmiş olsun canım bizde aynı durumdayız kaş gümdür bebe hastalandı ateşi var kaç gündür
Kolay gelsin tarla iş zor yaBiz simdi geldik tarladan perisan olduk valla ,geri kalan kalsin 10 ağac dedim gekdik eve
Anladım evet.olsun sezaryen de olsan egzersizler sonrasını rahat geçirmene neden olur