Elif_Eylul
Cikilataaaaa yemeden ne olurki bizden
- #75.881
Iyi diyelim iyi olsun,sen nasilsin canimNaparsiniZ bacılar herkes iyimi
Iyi diyelim iyi olsun,sen nasilsin canimNaparsiniZ bacılar herkes iyimi
Teşekkür ederim ablaGeçmiş olsun kızlar Allah sifa versin
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım bizdede düşmüyordu ateş doktora gitdik tesaviye başladık anca düştü bugün çok şükür daha iyiSağol canım sizede geçmiş olsun geçmiyor o ateş ya acile götürdüm iki gün içinde geçmezse polikliniğe götür dedi enfeksiyon olabilirmiş anlatırlar inşAllah
Sağolun kızlar
Sizde açıldı dimi okullar kolay gelsin bol bol sabrlar dilerim bizde 15 eylül açılıyor normalde pazar olduğu için 16 sə açılacakBir okul günü daha bitti
Çok şükür iyiyim...Iyi diyelim iyi olsun,sen nasilsin canim
Allah kolaylık versin her yerede yetişiyor Sun maşallahPerperişan haldeyiz haldeyim yada ölüyoruz yorgunluktan
Birde kına var oraya gidicez
Sen nerde yaşıyorsun giiizSizde açıldı dimi okullar kolay gelsin bol bol sabrlar dilerim bizde 15 eylül açılıyor normalde pazar olduğu için 16 sə açılacak
Oğlan. 2 haftadır açıldı gidiyor sınav senesi ya pazartesi tam başlıyor herkesSizde açıldı dimi okullar kolay gelsin bol bol sabrlar dilerim bizde 15 eylül açılıyor normalde pazar olduğu için 16 sə açılacak
Oģlanı dershaneye falanmı yazdirdinOğlan. 2 haftadır açıldı gidiyor sınav senesi ya pazartesi tam başlıyor herkes
Kızda kreşe başladı
BaküdeÇok şükür iyiyim...
Allah kolaylık versin her yerede yetişiyor Sun maşallah
Sen nerde yaşıyorsun giiiz
Yiyoruz sıkıntı orda galibaCanimmm sıkkın 200 Gr artidayim....1 aydır sanki korumada gibi aynı kilolardayim... bıktım usandım sıkıldım artik
başıma geleceklere gülüyorum galibaGül gül @Maya.
Aaaa oralı misin yoksa Türkiye'den mi gittiniz
Yok canım ne alakaYiyoruz sıkıntı orda galiba