Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Yok canım okul sınav senesi ya kurs gibi bişey var ön hazırlıkOģlanı dershaneye falanmı yazdirdin
Yok canım okul sınav senesi ya kurs gibi bişey var ön hazırlıkOģlanı dershaneye falanmı yazdirdin
200 gr ne ki örtmenimmmm.Canimmm sıkkın 200 Gr artidayim....1 aydır sanki korumada gibi aynı kilolardayim... bıktım usandım sıkıldım artik
Bu spor yapmış sözde dikkat etmiş halim biraksam bende alacam bolca200 gr ne ki örtmenimmmm.
Bnm gibi 1-2 alsan ve üstüne eklense ne etcennnnnn
OralıyımAaaa oralı misin yoksa Türkiye'den mi gittiniz
He tamam sorunu başka yerde arayalım o zamanYok canım ne alaka
Bende bugün yine götürdüm dün kusma da başladı ateş+kusma felaketti dün serum verdi doktor kan tahlili yapıldı temiz çıktı şükür idrar da istedi ne yaptım ne ettiysem çocuk işemedi bi türlü idrar enfeksiyonu da olabilir bakalım dedi e yapmıyor napayım dedim geçer artık inşAllahTeşekkür ederim canım bizdede düşmüyordu ateş doktora gitdik tesaviye başladık anca düştü bugün çok şükür daha iyi
Ayy Allahım biri geçmeden biri başlar zaten çokkk gecmis olsun canimBende bugün yine götürdüm dün kusma da başladı ateş+kusma felaketti dün serum verdi doktor kan tahlili yapıldı temiz çıktı şükür idrar da istedi ne yaptım ne ettiysem çocuk işemedi bi türlü idrar enfeksiyonu da olabilir bakalım dedi e yapmıyor napayım dedim geçer artık inşAllah
Afiyet olsun canım iyi keyiflerBalkondayım.
Yemek yedim.
Eşime ayırdım.
Çay içiyorum.
bahçeyi izlemekteyim.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım iyi keyifler
Yapmaya geçip gider inşaAllah canımyaa yoruldum artık her ay hastayız bende dahilBende bugün yine götürdüm dün kusma da başladı ateş+kusma felaketti dün serum verdi doktor kan tahlili yapıldı temiz çıktı şükür idrar da istedi ne yaptım ne ettiysem çocuk işemedi bi türlü idrar enfeksiyonu da olabilir bakalım dedi e yapmıyor napayım dedim geçer artık inşAllah
Allah şifa versin çok geçmiş olsunBende bugün yine götürdüm dün kusma da başladı ateş+kusma felaketti dün serum verdi doktor kan tahlili yapıldı temiz çıktı şükür idrar da istedi ne yaptım ne ettiysem çocuk işemedi bi türlü idrar enfeksiyonu da olabilir bakalım dedi e yapmıyor napayım dedim geçer artık inşAllah
Rabbim şifa versin canım tez vakitteBende bugün yine götürdüm dün kusma da başladı ateş+kusma felaketti dün serum verdi doktor kan tahlili yapıldı temiz çıktı şükür idrar da istedi ne yaptım ne ettiysem çocuk işemedi bi türlü idrar enfeksiyonu da olabilir bakalım dedi e yapmıyor napayım dedim geçer artık inşAllah
Geçmiş olsun yav geç kaldınızBnm kızda hastalığa siftah yaptı