Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Günaydınnnn
Günaydın canımGünaydınnnn
Günaydın canimGünaydıııın, ne yağdıı beeee uyutmadı mübarek
iki bin yüz yetmiş .Son ana kadar belli olmuyor o durum ama
Tombişte doğurtuyorlar
Şuan kaç kilo bebiş
Gerçi bana oğlan 4 kiloydu doğuramazsın dediler
Arkadaşım 4 kiloyu normal doğurdu
2170 gr 5 haftan var 3,5-4 kg arası doğariki bin yüz yetmiş .
ben de zaten normal doğuma çekiniyorum biraz cesaret işi gibi geliyor bana.
zaten diğer iki ablamda sezeryan oldu bizde normal doğuran yok pek .
sezaryen olunca 38 de mi alınıyor?2170 gr 5 haftan var 3,5-4 kg arası doğar
38 haftalıkken büyük ihtimalle sezeryana alır
Çoğunluk 38+5-6 gibisezaryen olunca 38 de mi alınıyor?
ben de çook korkuyorum. Zaten vajinismus geçmişim var. Benim kuzenler de yarısı normal yarısı sezaryen doğurduiki bin yüz yetmiş .
ben de zaten normal doğuma çekiniyorum biraz cesaret işi gibi geliyor bana.
zaten diğer iki ablamda sezeryan oldu bizde normal doğuran yok pek .
39. hafta da gibi yani . Peki 37 de diyelim normal doğum belirtiler geldi hemen sezaryene alıyorlar mı yoksa normal doğuma mıÇoğunluk 38+5-6 gibi
Normalde dikişsiz doğurcan oh misben de çook korkuyorum. Zaten vajinismus geçmişim var. Benim kuzenler de yarısı normal yarısı sezaryen doğurdu
benim arkadaşımın ablası normal doğurdu bi sürü dikişi var ve enfeksiyon kaptı 2 hafta hastanede yattıNormalde dikişsiz doğurcan oh mis
Ama çok çok dikişli zor
3-4 cm açılmış bebeğin kafası kanala girmiş normale alırlar baktılar olmuyor sezeryan39. hafta da gibi yani . Peki 37 de diyelim normal doğum belirtiler geldi hemen sezaryene alıyorlar mı yoksa normal doğuma mı
İşte sezeryan ol daha rahat öylebenim arkadaşımın ablası normal doğurdu bi sürü dikişi var ve enfeksiyon kaptı 2 hafta hastanede yattı
ben takıntılı biliyorsun şimdiden kafada 40 tilki sjdfja tansiyonum düşüyor benim ya napcam arada tutuyor böyle3-4 cm açılmış bebeğin kafası kanala girmiş normale alırlar baktılar olmuyor sezeryan
Tabi Burda bebişin pozisyonuna etkili ters duruyorsa olmaz
Sen şimdiden bunlara kafa yorma zamana bırak
can üretiyorsun ya boru mu baksana zor işler şimdi rahatım da bakalımm inşallah rahat geçerrrİşte sezeryan ol daha rahat öyle
İkiside zor anacım
Düşüklük olur normal sarımsak yutsana iyi geliyorben takıntılı biliyorsun şimdiden kafada 40 tilki sjdfja tansiyonum düşüyor benim ya napcam arada tutuyor böyle
Yani tabi zorcan üretiyorsun ya boru mu baksana zor işler şimdi rahatım da bakalımm inşallah rahat geçerrr
Bişiler almaya başladın mı?ben takıntılı biliyorsun şimdiden kafada 40 tilki sjdfja tansiyonum düşüyor benim ya napcam arada tutuyor böyle