Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Sen bilin canımUnisex olanları verir nolcak küçücük bebe amaan hemen büyücek zaten
Sen bilin canımUnisex olanları verir nolcak küçücük bebe amaan hemen büyücek zaten
Tabiii alırım canım böyle heveslendiklerimi çok şey almam hemen büyüyorlarSen bilin canım
Vayy hayırlı olsun sırayla alin koyun bari aKocam bugün bebek bezi almış
Ooo maşallah çok alınacak stok yapsınKocam bugün bebek bezi almış
GörcezzzzTabiii alırım canım böyle heveslendiklerimi çok şey almam hemen büyüyorlar
Hahah ya işte alerji falan yaparsa diye korkuyorumVayy hayırlı olsun sırayla alin koyun bari a
Ya 2 paket almışta stok yapmak istemedim alerji olur diyeOoo maşallah çok alınacak stok yapsın
Küçük no çok alma
Ne almış kiHahah ya işte alerji falan yaparsa diye korkuyorum
Ya 2 paket almışta stok yapmak istemedim alerji olur diye
Sleepy yeni doğan indirim varmış almış beni aramış prima yok napıyım diye de ben uyuyordumNe almış ki
Ben ebebegin ürünlerini almıstım memnun kalmıstim,sleepy guzeldi ama popolari minnaklarin ilginc oldugu icin aSleepy yeni doğan indirim varmış almış beni aramış prima yok napıyım diye de ben uyuyordum
Bi de ilk aylar çok fazla bez kirlettiği için de çok totosunda durmıcak. Ben de stok yapmıyorum belki iyi gelmicekBez çeşidi çok olduğu için ilkin bi markayı deneyip sonra ona göre almak mantıklı bence.
denemeden alerji olup olmayacağıda belli olmaz.
Hahh ebebeğe bakıyorum hepBen ebebegin ürünlerini almıstım memnun kalmıstim,sleepy guzeldi ama popolari minnaklarin ilginc oldugu icin a
Bnm doğum yaptığım dönem sleepy çok sızdırıyordu millet illallah etmiştiSleepy yeni doğan indirim varmış almış beni aramış prima yok napıyım diye de ben uyuyordum
Birde sanırım sleepy o dönemden hatırladığım küçük kalıplarıBi de ilk aylar çok fazla bez kirlettiği için de çok totosunda durmıcak. Ben de stok yapmıyorum belki iyi gelmicek
Hahh ebebeğe bakıyorum hep