Burası acayip rüzgarlı soğuk soğuk esiyorBurasi bayaa soğuk uludagda kar yagdi dün
Burası acayip rüzgarlı soğuk soğuk esiyorBurasi bayaa soğuk uludagda kar yagdi dün
Camasirlar kurumuyor balkonda 3gundur aBurası acayip rüzgarlı soğuk soğuk esiyor
Aaaa bende serdim nerdeyse yarım saatte kurudu rüzgar sayesinde sizin bayaa soğuk demekkiCamasirlar kurumuyor balkonda 3gundur a
Yok kız nerde simdi iceri aldım 3gündür soguk yagmurluAaaa bende serdim nerdeyse yarım saatte kurudu rüzgar sayesinde sizin bayaa soğuk demekki
ben bebekli olacağım günleri ön görerek kurutma makinesi almıştım. iyi ki almışım yaBende önceden çocuk odasına koyardım kışın kombi zamanı
Kalorifer yandığında.
Şimdi çocuk odasında sadece bebeğin eşyaları olacağı için .
Artık balkona koycam. Kurutmalık teli.
Çok acil olanları kalorifer üstüne koyup kuruturum
Bu kış bebeğin giysileride olur malum. Ütü masamın da yeri değişti.
Yatak odasına koydum.
Ev sakinken koridorda yapacam ütüyü.
Yeni düzenlemeler
Kurutma makinesi can diyorum başka birşey demiyorumBende önceden çocuk odasına koyardım kışın kombi zamanı
Kalorifer yandığında.
Şimdi çocuk odasında sadece bebeğin eşyaları olacağı için .
Artık balkona koycam. Kurutmalık teli.
Çok acil olanları kalorifer üstüne koyup kuruturum
Bu kış bebeğin giysileride olur malum. Ütü masamın da yeri değişti.
Yatak odasına koydum.
Ev sakinken koridorda yapacam ütüyü.
Yeni düzenlemeler
Kendine yaptığın en büyük hediyeben bebekli olacağım günleri ön görerek kurutma makinesi almıştım. iyi ki almışım ya
Hımm o ayrı makineden bende yok .Kurutma makinesi can diyorum başka birşey demiyorum
5i1 yerde olandan alsaydın ya8tane ata altını aldık 160bini gecik
Kayıp olur diye almadik valla öyle dedi5i1 yerde olandan alsaydın ya
Aaa o zmn Ajda bilezik alsaydın onlarda kayıp yokKayıp olur diye almadik valla öyle dedi
Yatırım yapti beyfendi incir parasinla canim,bilezik falan yok aAaa o zmn Ajda bilezik alsaydın onlarda kayıp yok
Çocuklara mı aldın
Biri de robotKendine yaptığın en büyük hediye
Onun için su giderinin olmasına gerek yok. Benim de yatak odasında duruyorHımm o ayrı makineden bende yok .
Hem almak istesem bile ayrı koyacak yerim yok.
O yüzden dönüşümlü kurutacam kaloriferde.
İyide yine geniş alan yokBiri de robot
Onun için su giderinin olmasına gerek yok. Benim de yatak odasında duruyor
Ben hiç çok eşya almadım hele gelin sandığı hiç almadım. O yüzden boş alanım çook varÇocuk odası da zaten dolu.
Mobilya var orda set .
Gelin sandığım var .