Ayyy Allah'ım ben 1 kilo yiyince hafta sonunda bile alıyorumbakalımm daha kilo alınan aylarda değilim 1 bucuk kilo aldım. 6 aydan sonra alınıyor galibaa
Ayyy Allah'ım ben 1 kilo yiyince hafta sonunda bile alıyorumbakalımm daha kilo alınan aylarda değilim 1 bucuk kilo aldım. 6 aydan sonra alınıyor galibaa
Bnm müsait almaya 2. De 4. Aydan diyetisyenle devam ettim 18-19 kilo aldımEvet evet bünye çok önemli...ben çok çok dikkat ettim 16.5 kilo almıştım...tatlı normaldede sevmem hamileliktete sevmedim istemedim ama nasıl kilo aldım bilmem
ay gene iyi almışsın kuzenlerim 28-30 kilo aldılar hepBnm müsait almaya 2. De 4. Aydan diyetisyenle devam ettim 18-19 kilo aldım
Birde bnm kız gebeliğinde ödemim şişliğim çoktu
ya cidden işteyken rahat rahat oturuyoruz işimize bakıyoruz ama evde öyle mii evde daha çok yoruluyorum benAllah'ım gideyim de balkona oturayım bir totomyer görsün sabahtan beri koşturuyorum ev hanım olmak çok zor ya ben okulda daha rahatım oturuyorum en azından ders anlatırken
anam ben bunu alıntıladım sanıyorumIncir sezonu bitmistir a
Ceviz silkeliyoz 1kasa ayikladim gene
2yerimden arı soktu falan filan delircem
Aynen öyle birde hergün aynı şeylerAllah'ım gideyim de balkona oturayım bir totomyer görsün sabahtan beri koşturuyorum ev hanım olmak çok zor ya ben okulda daha rahatım oturuyorum en azından ders anlatırken
İlk doğumda 25 kilo aldımay gene iyi almışsın kuzenlerim 28-30 kilo aldılar hep
ya cidden işteyken rahat rahat oturuyoruz işimize bakıyoruz ama evde öyle mii evde daha çok yoruluyorum ben
Şişti yanması azaldı biraz hepmi beni bulur yaaa offf@Elif_Eylul nasıl oldun
Bitanesi kasığıma dogru soktu birisi diz kapaģımın üstü iyki şeyimi sokmamiş heeanam ben bunu alıntıladım sanıyorum
nerenden soktu bi kere benim kolumdan soktu, ananem dua okudu tükürükledi sürdü geçti sjdhsla
Seni çiçeğe benzettiler bakBitanesi kasığıma dogru soktu birisi diz kapaģımın üstü iyki şeyimi sokmamiş hee
senden bal almaya çalışmışlarrr kocan kıskanıp arıları dövdü müBitanesi kasığıma dogru soktu birisi diz kapaģımın üstü iyki şeyimi sokmamiş hee
Heralde yani yapmıştır kocası da kocasısenden bal almaya çalışmışlarrr kocan kıskanıp arıları dövdü mü
Seni çiçeğe benzettiler bak
Şalvarı bir çikarttim uçtu gitti namuzsuz asenden bal almaya çalışmışlarrr kocan kıskanıp arıları dövdü mü
yıkadınız mı hangi deterjanı aldın yıkadıysanBende eşyaları biraz ortaladım bizimkilere kolaylık olsun diye poşetten hunçtan çıkardım.
Gerisini beraber dizecez zaten.
Şuan yemek yapıyorum
Sen ne alcanyıkadınız mı hangi deterjanı aldın yıkadıysan
Taze anne adayi neler soruyoryıkadınız mı hangi deterjanı aldın yıkadıysan