Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Çok geçmiş olsun şimdi nasılBuralardayım ben oğlanla uğraşıyorum ya salı günü 4 yaş aşısı yapıldı ateş yaptı o da çocuk ateşten baygındı bugün iyi şükür
Geçmiş olsun abla
Çok geçmiş olsun şimdi nasılBuralardayım ben oğlanla uğraşıyorum ya salı günü 4 yaş aşısı yapıldı ateş yaptı o da çocuk ateşten baygındı bugün iyi şükür
Geçmiş olsun abla
Sagol canim sizede geçmiş olsunBuralardayım ben oğlanla uğraşıyorum ya salı günü 4 yaş aşısı yapıldı ateş yaptı o da çocuk ateşten baygındı bugün iyi şükür
Geçmiş olsun abla
Duruma bağlı.Aman sen eşine bakma kendin al çocuğa deterjanlar iyi olmaz alerji vs yapabilir
Siveno düşünüyorum benSen ne alcan
Tabii canım ne sorcam başka tanga markası mıTaze anne adayi neler soruyor
Geçmiş olsun canımmBuralardayım ben oğlanla uğraşıyorum ya salı günü 4 yaş aşısı yapıldı ateş yaptı o da çocuk ateşten baygındı bugün iyi şükür
Geçmiş olsun abla
Bizde kırklık hazırlanırken zaten örtülere poşetlere paketlere sarıldığı için toz olma olayı yok ...Kız herşeyi yıkamadın mı sen kıyafet örtüler vs pijamanı
Annen anca bebeği sana verir emzir diye
Sezeryan olcan yatma zaten
Ufak tefek her işini yaparsın
Hangi tanga tungayı alayim dicenSiveno düşünüyorum ben
Tabii canım ne sorcam başka tanga markası mı
Tangalar mangalar geçti bizden ahhajaj totom büyümedi de karnım alt karnım büyüdü. Hamile donu aldımHangi tanga tungayı alayim dicen
Hamile donu sana daha olmaz lan aTangalar mangalar geçti bizden ahhajaj totom büyümedi de karnım alt karnım büyüdü. Hamile donu aldım
Bende hamile külotu giyiyorum.Tangalar mangalar geçti bizden ahhajaj totom büyümedi de karnım alt karnım büyüdü. Hamile donu aldım
Ben de aldım 3 tane lazım olcakBende hamile külotu giyiyorum.
Yüksek bel al yeter ya öbürüne gerek yokBen de aldım 3 tane lazım olcak
Yeni Alınan şeyler yıkanmaz mı sizde ?Bizde kırklık hazırlanırken zaten örtülere poşetlere paketlere sarıldığı için toz olma olayı yok ...
Bir yazdır annemin evinde böyleydi her şey kapalıydı.
yani tertemiz şuanda hepsi. Burada açılıcak ilk defa zaten ablamla annemin tecrübesi var . Bütün bebekler doğarken en çok ikisi aktifti . (Diğer ablam çalıştığı için )
O yüzden biz temiz şekilde zaten dolaba girecekleri dolaba çekmeceye valize konanı valize koyacaz.
Picama zaten yeni alındı kutuda .
Olmayan göben mi büyüdüTangalar mangalar geçti bizden ahhajaj totom büyümedi de karnım alt karnım büyüdü. Hamile donu aldım
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl
Sağolun kızlarSagol canim sizede geçmiş olsun
Simdi nasil naptınız
Sağol canımmGeçmiş olsun canımm
Annemde tam tersi çekme yapmasını istemez hemen .Yeni Alınan şeyler yıkanmaz mı sizde ?
Bizde bebeğe ve anneye ne alınırsa yıkanır ütülenir
Dolaba girecek olan dolaba
Çantaya koyulacak çantaya girer
Yeni eşyalar nasil üretiliyor,üstlerinde hep kalintilar oluyor,heleki bebekse yanlış düşünce benceAnnemde tam tersi çekme yapmasını istemez hemen .
Yeni alınan eşya zaten diye ondan.
zaten hastanede kirlenecek.
İlk gün . Annem onuda bildiği için.
Hem benimki hem bebeğin ki.
taburcu olduktan sonra evde rahatça sakince yıkarız.
Valla onlar bilirYeni eşyalar nasil üretiliyor,üstlerinde hep kalintilar oluyor,heleki bebekse yanlış düşünce bence
Lcwdeki parfüm kokusu mesela çok yoğun kokar