Bütün kıyafetleri yerde dikiliyor ortalıklarda sürünüyor yıkanmaz olur mu eskiden annemde yeni alınan şey yıkanmaz deyip biz çocukken yıkamazdı ama artık her şey yıkıyoruz çünkü televizyonda görüyoruz hangi ortamda dikildiklerini eskiden bilmiyordukAnnemde tam tersi çekme yapmasını istemez hemen .
Yeni alınan eşya zaten diye ondan.
zaten hastanede kirlenecek.
İlk gün . Annem onuda bildiği için.
Hem benimki hem bebeğin ki.
taburcu olduktan sonra evde rahatça sakince yıkarız.
Günaydınn
Günaydın kızlarGünaydıııınnn
Ondan degil bence,kullanılan hersey artık nerden geldigi belli degil,gecen kargodan eylüle aldim birsey o poşet rezil gibi kokuyor,eee haliyle o koku eşyayada sinmis gitte sen bunu bebegine giydirBizim çocuklar bu yüzden narin çıt kırıldım oluyor demek ki
16yasinda konfeksiyonda çalıştım o kumaslar nerelere deymiyorki dikilince yerler üst üste atilmasıBütün kıyafetleri yerde dikiliyor ortalıklarda sürünüyor yıkanmaz olur mu eskiden annemde yeni alınan şey yıkanmaz deyip biz çocukken yıkamazdı ama artık her şey yıkıyoruz çünkü televizyonda görüyoruz hangi ortamda dikildiklerini eskiden bilmiyorduk
Hastaneler canlı çiçek almıykr sordun mu hastaneneAnladım.
ablamlarda çeyrek altın düşünüyorlardı evime gelip takarlar.
hastaneden sonra.
hastaneye zaten çiçek falan aksesuar getireceklerdi.
ya evett ben de iğreniyorum çok tabii herkesin kendi tercihi ben kendim yıkıcam iki dk hatta ütülerken zevk alırımmmOndan degil bence,kullanılan hersey artık nerden geldigi belli degil,gecen kargodan eylüle aldim birsey o poşet rezil gibi kokuyor,eee haliyle o koku eşyayada sinmis gitte sen bunu bebegine giydir
Minik minik ütülemek çok zevkli oluyorya evett ben de iğreniyorum çok tabii herkesin kendi tercihi ben kendim yıkıcam iki dk hatta ütülerken zevk alırımmm
Şu hani cam fanusta olan model.Hastaneler canlı çiçek almıykr sordun mu hastanene
Doğum ücretleri nasıl ?
doğumdan sonra haydi yallah ahhaMinik minik ütülemek çok zevkli oluyor
Tabi doğum sonrası eziyet o ayrı
ay ne kadar ucuzmuş ya ne güzeelŞu hani cam fanusta olan model.
benim hastane zaten özel ki bi sorun olacağını sanmıyorum.
Diğer iki ablamda özelde doğurdu eniştemler kırmızı gül getirdiler . Problem olmadı .
Benim gittiğim hastane 17 bin dedi .
Yakın zamanda doğum yapmış olarak gerçi 2,5 yıl oldu ama Bnmki almıyoruz demiştiŞu hani cam fanusta olan model.
benim hastane zaten özel ki bi sorun olacağını sanmıyorum.
Diğer iki ablamda özelde doğurdu eniştemler kırmızı gül getirdiler . Problem olmadı .
Benim gittiğim hastane 17 bin dedi .
Bencede yıka canimya evett ben de iğreniyorum çok tabii herkesin kendi tercihi ben kendim yıkıcam iki dk hatta ütülerken zevk alırımmm
Minik minik ütülemek çok zevkli oluyor
Tabi doğum sonrası eziyet o ayrı
Evet simdi çok güzel zevkle sonrasi ölüm a katla katla giydirdoğumdan sonra haydi yallah ahha