Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

sulisim

Bonibon...
Tepki
11.609
Annemde tam tersi çekme yapmasını istemez hemen .
Yeni alınan eşya zaten diye ondan.
zaten hastanede kirlenecek.
İlk gün . Annem onuda bildiği için.
Hem benimki hem bebeğin ki.
hahataburcu olduktan sonra evde rahatça sakince yıkarız.
Bütün kıyafetleri yerde dikiliyor ortalıklarda sürünüyor yıkanmaz olur mu eskiden annemde yeni alınan şey yıkanmaz deyip biz çocukken yıkamazdı ama artık her şey yıkıyoruz çünkü televizyonda görüyoruz hangi ortamda dikildiklerini eskiden bilmiyorduk

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
128.598
Bizim çocuklar bu yüzden narin çıt kırıldım oluyor demek ki :krizz: :krizz: :krizz: :krizz: :krizz:
Ondan degil bence,kullanılan hersey artık nerden geldigi belli degil,gecen kargodan eylüle aldim birsey o poşet rezil gibi kokuyor,eee haliyle o koku eşyayada sinmis gitte sen bunu bebegine giydir

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
128.598
Bütün kıyafetleri yerde dikiliyor ortalıklarda sürünüyor yıkanmaz olur mu eskiden annemde yeni alınan şey yıkanmaz deyip biz çocukken yıkamazdı ama artık her şey yıkıyoruz çünkü televizyonda görüyoruz hangi ortamda dikildiklerini eskiden bilmiyorduk
16yasinda konfeksiyonda çalıştım o kumaslar nerelere deymiyorki dikilince yerler üst üste atilması

Maya.

Daimi Üye
Tepki
38.526
Ondan degil bence,kullanılan hersey artık nerden geldigi belli degil,gecen kargodan eylüle aldim birsey o poşet rezil gibi kokuyor,eee haliyle o koku eşyayada sinmis gitte sen bunu bebegine giydir
ya evett ben de iğreniyorum çok tabii herkesin kendi tercihi :) ben kendim yıkıcam iki dk hatta ütülerken zevk alırımmm :lili:

Seda28

Daimi Üye
Tepki
8.176
Hastaneler canlı çiçek almıykr sordun mu hastanene
Doğum ücretleri nasıl ?
Şu hani cam fanusta olan model.
benim hastane zaten özel ki bi sorun olacağını sanmıyorum.
Diğer iki ablamda özelde doğurdu eniştemler kırmızı gül getirdiler . Problem olmadı .
Benim gittiğim hastane 17 bin dedi .

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
84.021
Şu hani cam fanusta olan model.
benim hastane zaten özel ki bi sorun olacağını sanmıyorum.
Diğer iki ablamda özelde doğurdu eniştemler kırmızı gül getirdiler . Problem olmadı .
Benim gittiğim hastane 17 bin dedi .
Yakın zamanda doğum yapmış olarak gerçi 2,5 yıl oldu ama Bnmki almıyoruz demişti
İlk doğumda almışlardı mesela
O yüzden hiç çiçeğe gerek yok dedim

İyiymiş fiyat

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
128.598
ya evett ben de iğreniyorum çok tabii herkesin kendi tercihi :) ben kendim yıkıcam iki dk hatta ütülerken zevk alırımmm :lili:
Bencede yıka canim
O hastaneler bile temiz görünüyor ama hijyen açısından bile bebeklere iyi degil ki kaldıkı biz gidince hasteneye hasta oluyoruz özel hastane olsa bile

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar