ya pamuğu ıslatıp koyunca bekletince bakteri ürüyormuş ondan çekindimmE bebeğin pamuğunu kullandım
Bnm semaver var onda ılık su hep vardı
Sende ilk zaman kaynar su yaparsın sonra musluk altında bile ılık yaparsın
Bazıları pamuğu ıslatıp kaba koyuyordu o soğuyor
Reflü yatağı bn sanırım sevi bebe aldım
Duruyor depoda bu tarafa yolun düşerse verem istersen
Bebek arabası doona kullandım aşırı memnundum
Muadilleri de var dur sana bir yer atayım oraya bak
Onu topikten edin bakayım
Baston araba oğlandan kalma vardı maclaren
Cybex ten çok memnunlar kabin boy hemde rahat
Beklerim canımya pamuğu ıslatıp koyunca bekletince bakteri ürüyormuş ondan çekindimm
Ay kullanan yoksa başka olur canımm, yolum düşerse kahveye geliriim hem kahveni içerim hem yatağını alırım
Ben simdi baktimKim varrrrrrr
Ooo tebrikkkşşşşşşEvet simdi çok güzel zevkle sonrasi ölüm a katla katla giydir
Evet bnm doktorda özellikle 30-40 derece demiştiYıkama muhabbeti üstüne karşıma çıkan h
Mustela aldııım bugün canım. Babası berber uzasa da sıkıntı yok kıt kıt haEvet bnm doktorda özellikle 30-40 derece demişti
Kaynar yıkama yapma diye
Bn granülden daha memnun kaldım
Roxy kullanıyorum hala
E bebeğin de sıvı kullandım sevmedim leke çıkarıcısı iyiydi
Şampuan ne alıyon yine siveno mu?
Ecowell saç uzatıyormuş kızlara iyi de erkeklere bilemedim
Ay oraya nasıl düşcek yolum@Maya. E bebeğin Beylikdüzü’nde çok büyük mağazası var o tarafa yolun düşerse oraya mutlaka uğra
Outlet katıda var sezon sonu ürünler oluyor
Bizim burda bi avm varya outlet diye geçiyor adı viaport venezia mı neydi biliyor musun? Orda da ebebek var ama outlet mi acaba@Maya. E bebeğin Beylikdüzü’nde çok büyük mağazası var o tarafa yolun düşerse oraya mutlaka uğra
Outlet katıda var sezon sonu ürünler oluyor
Yav benim diyet iptal oldu bebek hastalandı başlayamadım ne uyku var ne yemek şimdi şimdi toparlandık çok şükür kısmetse bugünden başlicam diyete
Orda yok tek burda var biliyorumBizim burda bi avm varya outlet diye geçiyor adı viaport venezia mı neydi biliyor musun? Orda da ebebek var ama outlet mi acaba
Ay keşke onu almasaydın çokta güzel değil ya o bize yağı alerji yaptıMustela aldııım bugün canım. Babası berber uzasa da sıkıntı yok kıt kıt ha
Ay oraya nasıl düşcek yolum