Çok geçmiş olsun canımYav benim diyet iptal oldu bebek hastalandı başlayamadım ne uyku var ne yemek şimdi şimdi toparlandık çok şükür kısmetse bugünden başlicam diyete
geçmiş olsun canımYav benim diyet iptal oldu bebek hastalandı başlayamadım ne uyku var ne yemek şimdi şimdi toparlandık çok şükür kısmetse bugünden başlicam diyete
ayy süper kız demek ki güzeller geldi. 4 lü olan mı?@Maya. fileden aldığım da güzel bak orayada Ekli dosyayı görüntüle 43301
@Maya. fileden aldığım da güzel bak orayada Ekli dosyayı görüntüle 43301
Evet evet bnce tekli de güzel çıkar yumuşamadı kesince atarıma
ayy süper kız demek ki güzeller geldi. 4 lü olan mı?
Kız o nasıl oluyor maşallah senin adımlar uçuyor@sulisim 1 saat 7000 adım atdım sabah sabah diyete başlamış bulunuyorum
Gecmis olsun canim yaa valla nebicim bir hastaliktır gidiyor geneYav benim diyet iptal oldu bebek hastalandı başlayamadım ne uyku var ne yemek şimdi şimdi toparlandık çok şükür kısmetse bugünden başlicam diyete
Günaydınnnn
Günaydın
@Çikocan çok geçmiş olsun
Günaydıınnn
Günaydınnn
Günaydın kızlarGünaydın
Kolay gelsinAnca kalk kahvaltı yap topladim süpürge yok daha
Cevizleri silkelicez bitsin artık,zeytin toplucaz çizcem,narlar var toplancak aheyy aheyy
Kolay gelsin afiyetle yemek nasip olsunAnca kalk kahvaltı yap topladim süpürge yok daha
Cevizleri silkelicez bitsin artık,zeytin toplucaz çizcem,narlar var toplancak aheyy aheyy
evet evet şu an büyük çekirdekliler varr@Maya. Ekli dosyayı görüntüle 43303 büyüğü de bu hep çekirdekler büyük
Keşke çekirdekleri toplayan bir yer olsa burda da
Antalya’da varmış ufak bir ücret veriyorlarmış