Elif_Eylul
Daimi Üye
- #77.001
Hayırlı Cumalar canimHayırlı cumalar
Hayırlı Cumalar canimHayırlı cumalar
İlk zaman ütü çok önemli sıcak mikrobu kırıyorBencede yıka canim
O hastaneler bile temiz görünüyor ama hijyen açısından bile bebeklere iyi degil ki kaldıkı biz gidince hasteneye hasta oluyoruz öz hastane olsa bile
Valla hep ütüledik hakketen eziyet hâlaa bazı seylerini ütüluyorum sipa oldu aİlk zaman ütü çok önemli sıcak mikrobu kırıyor
Bn 6 ay ütüledim
Egzama olunca
Doktora sordum kurutmaya atıyorum ütülüyorum
Kurutma yeterli ütüye gerek yok dedi
Bnde hala öyleValla hep ütüledik hakketen eziyet hâlaa bazı seylerini ütüluyorum sipa oldu a
aa iyi o zaman, sonrasında asla ütülemem hahİlk zaman ütü çok önemli sıcak mikrobu kırıyor
Bn 6 ay ütüledim
Egzama olunca
Doktora sordum kurutmaya atıyorum ütülüyorum
Kurutma yeterli ütüye gerek yok dedi
ya gördümm çok şaşırdım. Açıklama yapmış ama ne demiş dinlemedim@Maya. Ek gıda zamanı makarna lütfen çok kullandım sen sakın alma
Bakanlığın listesinde çıktı
Yulaflı bişeyde yabancı madde
Evet gittiğim hastaneden ilk baştan beri memnundum.. Ulaşım olarakta pek uzak değil . Merkezi yerde.ay ne kadar ucuzmuş ya ne güzeel
Tekne kazıntısı oluncaAyy onlari bende aldim organik falan amann ben neler yapmısım bu çocukta a
2,5 yıl önce 7500₺ idi bnmki6sene önce 3bin vermistim ben a
Götüne bile bezi pamugu çartı curtu ayyyy ne fena aTekne kazıntısı olunca
Anammm nereye gidiyor bu ülke a2,5 yıl önce 7500₺ idi bnmki
1,5 yaşa kadar ıslak mendil kullanmadım artık yoruldum bıraktımGötüne bile bezi pamugu çartı curtu ayyyy ne fena a
Ben ictim sabah 7de sana afiyet olsun aKayfe içem bugün kızı öğlen götürcem
Biraz temizlik yapacağım
Kaç gündür doğru düzgün evde bir iş yapamadım
ben de pamuk alıcam . Onu nasıl kullanıyorsun yani suyu kaynatıp yanında mı tutuyorsun1,5 yaşa kadar ıslak mendil kullanmadım artık yoruldum bıraktım
reflü yatağııı önerisi fırlat banaaa
Ooo maşallah sağa becerikli hatun diyom gülüyonBen ictim sabah 7de sana afiyet olsun a
Biz abdala gidiyoruz tahanli yemeye
E bebeğin pamuğunu kullandımben de pamuk alıcam . Onu nasıl kullanıyorsun yani suyu kaynatıp yanında mı tutuyorsun
reflü yatağııı önerisi fırlat banaaa
Bebek arabası aklımda hiç bişi yok öneri at bana pllsss