Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bacağım morarmış rahat iki parmak boyu bilmiyorum nereye vurdum ya da kendi oldu
Şort giymiştim eşim bacağına noldu diye sorunca farkettşm
Sen nerden getirdin aBizde de bn bu sefer getirdim bnm de öksürük vardı alerji ilacı başladım azaldı
Monitörü var yeni aldı,klavye,kulaklık falan hepsini kendi parasıyla aldı koydu,kendi bildigi lazım olan kasasıni aldı diyor biseylerde ben anlamiyorumİyi yine uygun herşey ateş pahası
Millet o fiyata ayakkabı alıyor
Benim bacaklari görsen oooBacağım morarmış rahat iki parmak boyu bilmiyorum nereye vurdum ya da kendi oldu
Oryantasyona gittim ya okula orda oldum bnde terle soğu galiba kaptıkSen nerden getirdin a
Benimde haftaya dahiliyede randevum var,alerji testi falan isticem
Güle güle kullansın canımMonitörü var yeni aldı,klavye,kulaklık falan hepsini kendi parasıyla aldı koydu,kendi bildigi lazım olan kasasıni aldı diyor biseylerde ben anlamiyorum
Bereket benim oğlanın gözü yüksekte degil yoksa alcak aslinda
Dediğin gibi millet nelere veriyor o paralari
Sagol canımGüle güle kullansın canım
Günaydın
İyi pazarlar
Günaydın kızlarGünaydınnnnnn
Güle güle kullansınMonitörü var yeni aldı,klavye,kulaklık falan hepsini kendi parasıyla aldı koydu,kendi bildigi lazım olan kasasıni aldı diyor biseylerde ben anlamiyorum
Hep abla okuldan getiriyor sağolsunBaba -abla getiriyordur canım hastalığı
Güle güle kullansınAldık bilgisayar kasası 25bin
Günaydııın
Günaydın kızlarGünaydın
Güle güle kullansın
Teşekkür ederim kızlarGüle güle kullansın
Geçmiş olsun canımYav benim diyet iptal oldu bebek hastalandı başlayamadım ne uyku var ne yemek şimdi şimdi toparlandık çok şükür kısmetse bugünden başlicam diyete
Güle güle kullansın inşAllahMonitörü var yeni aldı,klavye,kulaklık falan hepsini kendi parasıyla aldı koydu,kendi bildigi lazım olan kasasıni aldı diyor biseylerde ben anlamiyorum