Aldım.Gögüs ucu kremi falan aldınmı kızz aklıma geldi bak bana kimse demediydi onuuu çok çektim vala
Oda valizde.
Sürdükten sonra silmeye gerek yokmuş .
Eczanede öyle dediler.
bebek için sorun olmaz mış.
Mor renkli bi kutu
Aldım.Gögüs ucu kremi falan aldınmı kızz aklıma geldi bak bana kimse demediydi onuuu çok çektim vala
O zaman maşallahEhh annen varsa tamam sırtın yere gelmez, bende ana yok baba yok ablam belçikalardaa gurbetteydi gelemedi eşim ve ben vardım sadece ahh o günlerime gittimde vala iyi depresyona falan girmeden atlatmısım..
Lansinoh mu ne olması lazım markası galiba hatırlayamadım simdi evet bide gögüs kapakları var oda işe yarıyorAldım.
Oda valizde.
Sürdükten sonra silmeye gerek yokmuş .
Eczanede öyle dediler.
bebek için sorun olmaz mış.
Mor renkli bi kutu
Evet o markaLansinoh mu ne olması lazım markası galiba hatırlayamadım simdi evet bide gögüs kapakları var oda işe yarıyor
3 günlük lohusaydım kaynım geldi kayseriden promosyon 2 gün kaldıydı amaan neler çekmişim bide misafir agırladım kızz bak senin yüzünden gene sinir tepeme geldi ne günler geçmiş hadi ben kaçıomO zaman maşallah
Evet.3 günlük lohusaydım kaynım geldi kayseriden promosyon 2 gün kaldıydı amaan neler çekmişim bide misafir agırladım kızz bak senin yüzünden gene sinir tepeme geldi ne günler geçmiş hadi ben kaçıom
Tamam onuda kullan hatta bugünden başla yumuşasın nemlensin simdidenEvet o marka
diyet mi kaldı herkes kaçtıayy teşekkür ederim ama yinede topiğiniz diyetle alakalı olduğu için sohbet topigine dönüştürmeyeyim diye düşündüm
evet 35. haftada başlayın dediler ben çoktan aldım onuTamam onuda kullan hatta bugünden başla yumuşasın nemlensin simdiden
Günaydınn
Günaydın kızlarGünaydııı
Günaydındiyet mi kaldı herkes kaçtı
evet 35. haftada başlayın dediler ben çoktan aldım onu
Ben daha sürmedim .diyet mi kaldı herkes kaçtı
evet 35. haftada başlayın dediler ben çoktan aldım onu
Günaydın canimGünaydınnn
Iyi yapmışsın canım kolay gelsinKızın dolabını yazlık kışlık ayırdım
Okuldayken yapım dedim yoksa rahat vermiyor
Hayırdır hasta değilsiniz inşallahGünaydın canim
Iyi yapmışsın canım kolay gelsin
Bende sağlık ocağına geldim ilaç yazdirmaya
ha kaçtı herkesGünaydın
Niye be nolduda bitti diyetler sen yoksun diye mi
Evet erken başlanması lazım daha iyi oluyor
40 ml benim deZaten kremin boyuda aslında pek büyük te sayılmaz.
normal boymuş .