Elif_Eylul
Cikilataaaaa yemeden ne olurki bizden
- #77.821
Daha vardır biryerlerdeE başka ne kaldı
Daha vardır biryerlerdeE başka ne kaldı
Kocası bozulmamışE başka ne kaldı
O önemliKocası bozulmamış
Tşkler@Seda28 Hayırlı olsun canım Sağ salim al kucağına inşaAllah
Gecmis olsunEylul hafta sonu hastalandi antibiyotik getirttik eczaneden onu yazdirmaya geldim
Çay kahve makinam bozuldu onu verdim yapiyorlar,süpürge sordum
Evet ml küçük ama bitmiyor bile bereketli zaten 1-2 hafta sonra sürmeye gerek kalmıyor bebecikte sende alışmış oluyorsun emmesine iyileşiyor çabucak sonrası gerek kalmıyorha kaçtı herkes
geçen dudağım çok kötü çatladı sürdüm çok iyi geldi
40 ml benim de
Kızz dogurdun sandım oda ayırtmaya gidince günleri şaşırdım
Yarın doğumummKızz dogurdun sandım oda ayırtmaya gidince günleri şaşırdım
sünnet işinide geciktirme biz hastaneyle anlaşmalıydık kuzucum 10 günlüktü (göbeği düşünce) sünnetimizi olduyduk
Günaydıııın
Günaydın kızlarGünaydın....
Ben 4 ekimde doğurdum 14 ekimde sünnet oldu doktorlardan iyi bilir o aile büyükleri herşeyi ayy sen daha akrabelalarının nasıl profesör kesildiğini gör lohusaykenYarın doğumumm
Bugün oda ayırtıldı ve süslendi.
Sünnet için aile büyükleri kırkı çıktıktan sonra serin havada yapılması uygun dediler.
Zaten fazla geciktirmeyiz.
Günaydı canım geçen gördümde ay unuttum alıntı yapmayı acil çıkmıştım zeytin mi toplamaya gidiyorsun bende topladım gçeenGünaydın
Ben kaçar tarlaya
Hanımefendi Aile Albümüne atabilir orayı üyeler harici görünmüyor sonrası kaldırırz konuyu isterse tabi@Seda28, iyi doğumlar Seda bize de özelden at bebişi
aa evet atmak isterse öyle yapar sonra silinirrrHanımefendi Aile Albümüne atabilir orayı üyeler harici görünmüyor sonrası kaldırırz konuyu isterse tabi