gelip gidiyorum daha ses yok kızdan bugün gelir mi acaba onuda bilmiyoruz neyse saglıklı olsunlardaiyiymişş bakalım seda ne yaptı
gelip gidiyorum daha ses yok kızdan bugün gelir mi acaba onuda bilmiyoruz neyse saglıklı olsunlardaiyiymişş bakalım seda ne yaptı
Yollayim a5 kilo yolla bağa
Evet canım makinalarla çullari yayıyoruz ağaclara kalanlari kargı deniyor yani sopalarla,kimisi taraklarla sıyırıyormaşallah canım biz elle 3 kisi toplamıştık ama siz sanırım makinalarla falan topluyorsunuz
Allah kolaylık versin canım zor gerçekten yevmiye mi alıyorsun sen kendi zeytinleriniz miEvet canım makinalarla çullari yayıyoruz ağaclara kalanlari kargı deniyor yani sopalarla,kimisi taraklarla sıyırıyor
Oleyyyy İban atmayı unutma heeeeYollayim a
Bence eve geçince yazar başı kalabalıktır şimdigelip gidiyorum daha ses yok kızdan bugün gelir mi acaba onuda bilmiyoruz neyse saglıklı olsunlarda
Kız kargo oluyorsa cidden istiyorumYollayim a
Dur bakayım kız@Maya. kkye yazdı mı Seda belki oraya yazmıştır
Biz merak ediyoruz ama
Merhaba@Maya. kkye yazdı mı Seda belki oraya yazmıştır
Biz merak ediyoruz ama
Sagol canim kendi mallarımizAllah kolaylık versin canım zor gerçekten yevmiye mi alıyorsun sen kendi zeytinleriniz mi
Zeytinyag ptt getirmi bilmiyorum sana kacparaya mâl olur aKız kargo oluyorsa cidden istiyorum
Tüh biz gene bekleyelim aMerhaba
Doğum sabah oldu.
Yeni toparlanıyorum.
12 gibi Yazmış.
17:54 te girmiş en son iyi demek ki
İyiymiş demek sevindim sağlıklı olsunlardaMerhaba
Doğum sabah oldu.
Yeni toparlanıyorum.
12 gibi Yazmış.
Bi dosyayı bile dünya paraya götürüyorlar vallah onun yerine bitto git al arabayla daha ucuz hem gezmiş olursun @BitterçikilataZeytinyag ptt getirmi bilmiyorum sana kacparaya mâl olur a
He biz mal hahTüh biz gene bekleyelim a
Yaa a mal hatun vardı osmanlıda o geldi bian aklımaBi dosyayı bile dünya paraya götürüyorlar vallah onun yerine bitto git al arabayla daha ucuz hem gezmiş olursun @Bitterçikilata
He biz mal hah
Köprü ücreti git gel 2bin olmuştur aşırı zam yapmışlar yaBi dosyayı bile dünya paraya götürüyorlar vallah onun yerine bitto git al arabayla daha ucuz hem gezmiş olursun @Bitterçikilata
He biz mal hah
Bizi unutmuş desene oraya yazmışMerhaba
Doğum sabah oldu.
Yeni toparlanıyorum.
12 gibi Yazmış.
PTT mi yok onla olmaz içerlerZeytinyag ptt getirmi bilmiyorum sana kacparaya mâl olur a