seda aile büyükleri ne derse o olur diyen tarz da biriBen 4 ekimde doğurdum 14 ekimde sünnet oldu doktorlardan iyi bilir o aile büyükleri herşeyi ayy sen daha akrabelalarının nasıl profesör kesildiğini gör lohusayken
seda aile büyükleri ne derse o olur diyen tarz da biriBen 4 ekimde doğurdum 14 ekimde sünnet oldu doktorlardan iyi bilir o aile büyükleri herşeyi ayy sen daha akrabelalarının nasıl profesör kesildiğini gör lohusayken
Akrep akrepBen 4 ekimde doğurdum 14 ekimde sünnet oldu doktorlardan iyi bilir o aile büyükleri herşeyi ayy sen daha akrabelalarının nasıl profesör kesildiğini gör lohusayken
GünaydınGünaydı canım geçen gördümde ay unuttum alıntı yapmayı acil çıkmıştım zeytin mi toplamaya gidiyorsun bende topladım gçeen
Günaydın bittoGünaydın
Maşallah rabbim bereketli eylesinGünaydın
Evet canim mahsul bu sene masallah çok var,topluyoruz iste bizde 3hafta 4hafta sürer
Doğurmusmu var mı bi haber ayy merak ettimaa evet atmak isterse öyle yapar sonra silinirrr
Ayy kaç yaşındaydı sedoş kız şimdi dinlesin bakalımseda aile büyükleri ne derse o olur diyen tarz da biri
Maşallah bereketli olsun canım, ya biz çiftlikteyken 800kg toplamıştık dedigin gibi 4-5 haftamızı almıştı ama perttik yani ben öyle iki bidon cıksın diye az bişe topladkk cocukla zor oluyorGünaydın
Evet canim mahsul bu sene masallah çok var,topluyoruz iste bizde 3hafta 4hafta sürer
hahhahhaa doğru dedinAkrep akrep
vallah yok hiç haberDoğurmusmu var mı bi haber ayy merak ettim
28 galibaaAyy kaç yaşındaydı sedoş kız şimdi dinlesin bakalım
Bası kalabalıktır gece belki gelir girer bilemedim herşey yolundadır umarım. Sezercik zor oluyor biraz biişeyler yiyip içmeye başlasın gelir heraldevallah yok hiç haber
28 galibaa
sen de sezeryan mı olmuştun? Epidural mi? Ne kadar da o ameliyat sersemliğini attınBası kalabalıktır gece belki gelir girer bilemedim herşey yolundadır umarım. Sezercik zor oluyor biraz biişeyler yiyip içmeye başlasın gelir heralde
Doğum hikayem sitede mevcut canım evet bende sezercik oldum ama acil alındkm. Normal suyum geldi bebegim kiloluydu ve günü dolmuştu 40 haftamızdaydık kakasını yedigi icin sezercik oldumsen de sezeryan mı olmuştun? Epidural mi? Ne kadar da o ameliyat sersemliğini attın
iyiymişş bakalım seda ne yaptıDoğum hikayem sitede mevcut canım evet bende sezercik oldum ama acil alındkm. Normal suyum geldi bebegim kiloluydu ve günü dolmuştu 40 haftamızdaydık kakasını yedigi icin sezercik oldum
Vala sabah 9.15 girdim 10. Dakkada bebeği göstermişler babaya, ben odaya 10.30 gibi geçtim hemen uyandırıldım bebegimi emzirdim, sersemlik 1 saate açılıyorsun ama kendinde oluyorsun yani sonra meyve suyu kahve ince kendime gelmiiştim ama aksam 5ten sonra ayağa kalkıp yürüttüler.
Amin canimMaşallah rabbim bereketli eylesin
Zeytinyağın kilosu kaç pere?
Sagol canim Biz bir gidişte 1ton topluyoruzMaşallah bereketli olsun canım, ya biz çiftlikteyken 800kg toplamıştık dedigin gibi 4-5 haftamızı almıştı ama perttik yani ben öyle iki bidon cıksın diye az bişe topladkk cocukla zor oluyor
5 kilo yolla bağaAmin canim
Yağ 350tl canım
maşallah canım biz elle 3 kisi toplamıştık ama siz sanırım makinalarla falan topluyorsunuzSagol canim Biz bir gidişte 1ton topluyoruz
Biz iki haftadir gidiyoruz daha sürer