Elif_Eylul
Cikilataaaaa yemeden ne olurki bizden
- #77.901
Ev curcuna resmen birde arkadaslar cagardi kahveye kaçtım annemle görümcemden
Bı yeremi gitceksinizKargalar uyanmadan uyanıyoruz giyin saç yap anca
Günaydınnnnnn
Günaydın kızlarGünaydın....
Yok her sabah hazırlanıyor gün aymadan hanım pijamalı oturamıyorBı yeremi gitceksiniz
Eltin neyin yok mu onları da çağırsaydın az kişisinizKalk tarlaya hazırlık yap çamaşır at,biz 4kişi,annem,görümcem,eşimin teyzesi
Allah'ım kokoş deseneYok her sabah hazırlanıyor gün aymadan hanım pijamalı oturamıyor
Cumartesi senin iş yok miTünaydııın, uyu uyan derken bu saat yaptık
Var ama hastayım ya gitmedim. O yüzden hep yattımCumartesi senin iş yok mi
Hala mı hastasınVar ama hastayım ya gitmedim. O yüzden hep yattım
İyileşemedik ilaç kullanamadığım için tam grip oldum. Sadece boğazım acıyordu öksürük vardı. Boğaz acısı geçti hafif öksürük ve burun tıkanması varHala mı hastasın
Geçmiş olsun canımİyileşemedik ilaç kullanamadığım için tam grip oldum. Sadece boğazım acıyordu öksürük vardı. Boğaz acısı geçti hafif öksürük ve burun tıkanması var
Sağol canım hiç böyle uzun sürmemişti resmen türk dizileri gibi bi grip yaşıyorum. Slow motion modundayım hahhaah ağır ağır tüm belirtilere zamana yayılmış şekildeGeçmiş olsun canım
C vitamini nar portakal sık iç dinlen yorma kendini geçmiş olsunİyileşemedik ilaç kullanamadığım için tam grip oldum. Sadece boğazım acıyordu öksürük vardı. Boğaz acısı geçti hafif öksürük ve burun tıkanması var
Limonlu ballı su içiyorum habire mandaline meyve ne bulsam yiyorum bol su içiyorum ve hep yatıyorumC vitamini nar portakal sık iç dinlen yorma kendini geçmiş olsun