Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım benimkilerinde burnu akıyor yine
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım benimkilerinde burnu akıyor yine
Dikişlerin falan acıyor muSadece şimdilik tek macera şöyle .
Malum kaynana ve görümce site olarak yakın olduğu için .
Arada gündüz veya akşam gelip uğruyorlar.
Ziyaret edip.
bende sakince yavaşça mutfağa girmek durumunda kalıyorum. Annemde tek başına hangi bi tarafa baksın oda yorulabiliyor. Benim ev içinde dolandığımı görünce kadın bi şaşırıyor . Yatmıyormuşum falan kendinin kızı zamanında çok yatmış bende buna kibar cvp bünye farkı olabilir dedim.
Çünkü kayınvalide görümce en başında bahsetmiştim öyle çabucak kalkıpta şimdiye kadar hiç bi konuda bana yardım etmediler hamileyken dahil.
Ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin iyi yapmışsınBen koridorda hastanedeyken bol bol yürüyüş yapmaya çalıştım.
Ayaklarım açılsın diye.
Daha önce ablamlarda sezeryan olmuşlardı bizde yürüdük yürümen lazım zaten dediler.
kaynanamgil ise tam tersini söylüyor .
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Çok teşekkürler@Seda28 çok geçmiş olsun sana bebişinede rabbim saglıklı ömürler versin Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin
@Maya. sanada geçmiş olsun hamilelikte grip çok kötü oluyor maalesef zencefille balda yapabilirsin oda iyi nefes açıyor.
@Elif_Eylul @Bitterçikilata sizinde çocuklarınıza çok gecmis olsun
Evet öyle yaptımNe kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin iyi yapmışsın
Teşekkür ederim canım@Seda28 çok geçmiş olsun sana bebişinede rabbim saglıklı ömürler versin Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin
@Maya. sanada geçmiş olsun hamilelikte grip çok kötü oluyor maalesef zencefille balda yapabilirsin oda iyi nefes açıyor.
Sağol canım, akşam üstü çıktık biraz hava almaya hem çorba içtik. Zencefil bulamadım ya pazar akşamı her yeri kapalı. Manavdan mandalina falan aldım elma yiyorum@Seda28 çok geçmiş olsun sana bebişinede rabbim saglıklı ömürler versin Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin
Benden kacmaz
Normal doğuma kafa gitmiştirBen koridorda hastanedeyken bol bol yürüyüş yapmaya çalıştım.
Ayaklarım açılsın diye.
Daha önce ablamlarda sezeryan olmuşlardı bizde yürüdük yürümen lazım zaten dediler.
kaynanamgil ise tam tersini söylüyor .
Çok teşekkürler@Seda28 çok geçmiş olsun sana bebişinede rabbim saglıklı ömürler versin Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin
Oda olabilirNormal doğuma kafa gitmiştir
Sezeryanda çok hareket çabuk iyileşme deseydin
Bebiş nasıl SedaOda olabilir
Efenimmmm
Bebiş iyi.Bebiş nasıl Seda