Şu çayı da çok öneriyorlar. Doktoruna danış istersen #reklamdeğilSüt içinde süt arttırıcı yiyecek içecek tüketip ve bi ilaç alıyorum. zaten ilacı doktorum yazmış.
Olur bakarımŞu çayı da çok öneriyorlar. Doktoruna danış istersen
Tabiii kaynanalar genelde tarlada dogurdukları için aslında hayret nasıl hareket etme derler anlamadımNormal doğuma kafa gitmiştir
Sezeryanda çok hareket çabuk iyileşme deseydin
Heyaa takılıyorum ögleTeşekkür ederim canım
Mavi olmuşsun
Evet normal değişiyor kişiye göre sık sık emzir artarBebiş iyi.
Sadece sütüm biraz geç geldi.
bunun normal olduğunu söylüyorlar.
Bilgisiz olunca herşeye burun sokuluyorTabiii kaynanalar genelde tarlada dogurdukları için aslında hayret nasıl hareket etme derler anlamadım
Anne için bitkisel süt arttırıcılar var ben galactago kullandım istersen al kullanSüt içinde süt arttırıcı yiyecek içecek tüketip ve bi ilaç alıyorum. zaten ilacı doktorum yazmış.
Nick sanırım ben öyle anladım
Benden kacmaz
Evet suyu zaten içiyorumAnne için bitkisel süt arttırıcılar var ben galactago kullandım istersen al kullan
Bol su iç en güzel süt yapıcı
Şu çayı da çok öneriyorlar. Doktoruna danış istersen
Hepsi aynı vallahi her konuda herşeyi en iyi onlar bilir bilemediklerinide görümceler bilir siz ne bilirsinizBilgisiz olunca herşeye burun sokuluyor
Bilmeseler eksik kalırlar sağolsun kv görümce elti yenge biri olmasa diğeri eksiği kapatıyorHepsi aynı vallahi her konuda herşeyi en iyi onlar bilir bilemediklerinide görümceler bilir siz ne bilirsiniz
Kk de nick buldumda
Günaydınnnnn
Günaydın
Günaydın kızlarGünaydııın