Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
MaşallahKk de nick buldumda
Günaydın kızlar
MaşallahKk de nick buldumda
Günaydın kızlar
anaaa he bundan önce misal ☹Mesaj yeri gelmişken, biliyorsunuz marka belirtirken artık ( reklam/reklam degil ) yazmak zorunlu arkadaşlar bilginize, sosyal mecralardada biliyorsunuz artık para cezası var haberiniz olsun
bugün öğrendik mesela önceki yazdıklarımıza ceza mı ödücez?Mesaj yeri gelmişken, biliyorsunuz marka belirtirken artık ( reklam/reklam degil ) yazmak zorunlu arkadaşlar bilginize, sosyal mecralardada biliyorsunuz artık para cezası var haberiniz olsun
Sanırım foto link için reklam değil ye belirtmek gerekiyorbugün öğrendik mesela önceki yazdıklarımıza ceza mı ödücez?
yok onu anladım önceden bilmiyorduk mesela onu sordumSanırım foto link için reklam değil ye belirtmek gerekiyor
Hayırlı olsun güle güle oturunNasılsınız....hafta sonu oturma odasını boyadık onla uğraştık...
Bugündeoğlan hasta olmuş okulda usutttumu yediğimi dokunmuş bilemedim okuldan izin aldım gittim eve bıraktım onu geldim...
Ajan demiyorlar bana aMaşallah
Gecmis olsun canimNasılsınız....hafta sonu oturma odasını boyadık onla uğraştık...
Bugündeoğlan hasta olmuş okulda usutttumu yediğimi dokunmuş bilemedim okuldan izin aldım gittim eve bıraktım onu geldim...
Hayırlı olsun güle güle oturun
Oğlanada geçmiş olsun acil şifalar yine hastalık sardı etrafımızı
Allah razı olsun..... inşallah çabuk atlatırGecmis olsun canim
geçmiş olsunNasılsınız....hafta sonu oturma odasını boyadık onla uğraştık...
Sağol canım....sanada Geçmiş olsun nasılsın toparlanabildin migeçmiş olsun
öksürük hala var bu da beni yoruyorSağol canım....sanada Geçmiş olsun nasılsın toparlanabildin mi
Yok öncesini sanmıyorum ya çünkü sitemizdede eski konularda marka içerikli bir sürü konu varbugün öğrendik mesela önceki yazdıklarımıza ceza mı ödücez?
Bilmeseler eksik kalırlar sağolsun kv görümce elti yenge biri olmasa diğeri eksiği kapatıyor
Demek orda takılmaktan bize uğramıyorAjan demiyorlar bana a
Evet bilmiyorduk bende yeni öğrendimyok onu anladım önceden bilmiyorduk mesela onu sordum
Çok geçmiş olsunNasılsınız....hafta sonu oturma odasını boyadık onla uğraştık...
Nebilim vallaDemek orda takılmaktan bize uğramıyor