Ya size anlattım.Çiğköfte mi ayyy
E hayır desene Seda ya
Benim cevabımla iş bitmiyorki,
aynı bina olduğu sürece
yapacak bi şey yokki...
Ya size anlattım.Çiğköfte mi ayyy
E hayır desene Seda ya
Ya rahat olun.Tam bunu yazacaktım dikkat etmeli ayrıca ben bebek uyurken bile beş kere kalkıyordum nefes alıyormu kusmuş olabilirmi gibisine ben oglum 2 yaşındaki daha 1 gece deliksiz uyuduğumu bilmiyorum çok şükür
Olur mu canım öyle şey kv evinde yapsın orda yesinler işteYa size anlattım.
Benim cevabımla iş bitmiyorki,
aynı bina olduğu sürece
yapacak bi şey yokki...
Güzel afiyet olsunYa öyle düşünmüşler .
Çoktan plan program yapmışlar .
Köfte süt yaparmış yermişim.
Öyle diyorlar .
orda yapsa olurdu ..Olur mu canım öyle şey kv evinde yapsın orda yesinler işte
o düşünenler de ne çok biliyor ama emzikli kadın nasıl beslenir onu bilmiyorlar uyuz oldumYa öyle düşünmüşler .
Çoktan plan program yapmışlar .
Köfte süt yaparmış yermişim.
Öyle diyorlar .
SağolGüzel afiyet olsun
Aslında antepliler .o düşünenler de ne çok biliyor ama emzikli kadın nasıl beslenir onu bilmiyorlar uyuz oldum
ŞiştPişşştttt
Yeni geldim gitmişim
Bizee bugun 6kisi gittik tarlaya çok yoruldum arkalarindan gezmekten,Yeni geldim gitmişim
Ne kadar daha sürer zeytinBizee bugun 6kisi gittik tarlaya çok yoruldum arkalarindan gezmekten,
1tarla biticek yarin kismetse 2agac birakcaz orda
Bakalim yagmur diyir dinleniriz,daha sonra yarim kalan tarlaya gecicez
Bir tarlayi daha yarıladık kızıl diye biraktık zeytinleri sis kıra siyahlastırir zeytinleri,birhafta sonra kismetse 45agac falan var onlari gezeriz,gene 2haftayi bulurNe kadar daha sürer zeytin
Maşallah bereketli bu sene sanırım
Güzel bişey yani dimiBir tarlayi daha yarıladık kızıl diye biraktık zeytinleri sis kıra siyahlastırir zeytinleri,birhafta sonra kismetse 45agac falan var onlari gezeriz,gene 2haftayi bulur
Evet busene zeytin senesi,birde zeytinyag cok busene
Güzel bisey evet aGüzel bişey yani dimi