Çok geçmiş olsunBiraz çok konuştum yine ağzım Kanadı
Ay Allahım şifa istiyorum ya rabbim
@Maya. @bitter_im hamilelerin duası kabul olur dua edin bana
Çok geçmiş olsunBiraz çok konuştum yine ağzım Kanadı
Geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin hayırdır bir hastalıgınmo varBiraz çok konuştum yine ağzım Kanadı
Allah şifa versiin canıımmBiraz çok konuştum yine ağzım Kanadı
Diş tedavisi görüyorrGeçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin hayırdır bir hastalıgınmo var
İyi geceler
Koldan kan sulandırıcı vurdular bana 2 doğumdada 1 hafta belki odur. Çoğu hastaya vuruyordular ameliyat olan hastalara daha doğrusu.Ne iğnesi onu hiç yapmadık biz
İlaç bi ağrı kesici bi antibiyotik içtim o kadar
Belki değerlerle ilgiliKoldan kan sulandırıcı vurdular bana 2 doğumdada 1 hafta belki odur. Çoğu hastaya vuruyordular ameliyat olan hastalara daha doğrusu.
İmplant yaptırıyorumGeçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin hayırdır bir hastalıgınmo var
İyi geceler
Günaydın canim naber bebeler nasilGünaydın
Ay cok gecmiş olsun ya çok zor diş işleri gerçekten Allah kolaylık versinİmplant yaptırıyorum
Ama şuan damak ameliyatı geçirdim
Damağım sürekli kanıyor
Konuşma
Sert gıda yasak
Sıcak soğuk yasak
Biraz zorlu geçiyor
Ondandı galiba benimkide hatırlamıyorum cok karisik bi dogum haftası geçirmiştimKoldan kan sulandırıcı vurdular bana 2 doğumdada 1 hafta belki odur. Çoğu hastaya vuruyordular ameliyat olan hastalara daha doğrusu.
Günaydın gebişGünaydııınnn
Sağol inşallahAy cok gecmiş olsun ya çok zor diş işleri gerçekten Allah kolaylık versin