Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Pembe yeşil mor Allah ne verdiyse olabülürrNasıl bir renk canım
Yönetim rütbeleri var genelde ama ben admin degilim
Pembe yeşil mor Allah ne verdiyse olabülürrNasıl bir renk canım
Yönetim şuan boşlukta olduğu için ben kendim karar veremem @nk83 ile görüşmek gerekiyor oda yönetici degil artık. Ama acil durumlarda gerekirse tabi ki eski konumumuza dönüş yapıp işlemlerde bulanacağız.Pembe yeşil mor Allah ne verdiyse olabülürr
Aaa nk da mı çıktıYönetim şuan boşlukta olduğu için ben kendim karar veremem @nk83 ile görüşmek gerekiyor oda yönetici degil artık. Ama acil durumlarda gerekirse tabi ki eski konumumuza dönüş yapıp işlemlerde bulanacağız.
Siteye moderatör alımı yok bizim rengimizde site’de yazar bölümünü girebilmemiz için mavi
Evet yazarlara özel bölüm, siz bana yazın ben buralardayımAaa nk da mı çıktı
Ay bişey olsa kime sorcaz
Yazar bölümü bizim göremediğimiz yer mi?
Zaten adminde yok kimse yok neden acaba eskiden aktifmisNasıl bir renk canım
Tamam beni banla aYani size renk verme yetkim yok ama banlama yetkim var
Bende cok fazla giremiyorum isten güçten,bir bakiyorum yeni üye banli ne ara banlaniyor bunu merak.ediyorum aAdmin giriyor sürekli ama görünmez modda geliyor bazen siz görmüyorsunuz.
Yok ben senin için demedim
Evet yazarlara özel bölüm, siz bana yazın ben buralardayım
Biz öyle erkek sinekleri hemen havada şişliyoruzBende cok fazla giremiyorum isten güçten,bir bakiyorum yeni üye banli ne ara banlaniyor bunu merak.ediyorum a
Aaa anlaşılıyor dimiBiz öyle erkek sinekleri hemen havada şişliyoruz
Burdakiler hepiniz kk üyesimiydiniz?Aaa anlaşılıyor dimi
Evet bi toplu geldikBurdakiler hepiniz kk üyesimiydiniz?
Evet üyeler önce stalklama yapılıyor hemen uygun değilse banlanıyor.Aaa anlaşılıyor dimi
Orada ne kadar zaman kaldınız pekiEvet bi toplu geldik
Sonra çoğu girmedi 3-4 kişi kaldık
Emiceler kendini belli ediyor deseneEvet üyeler önce stalklama yapılıyor hemen uygun değilse banlanıyor.
Evet hemen hemde bide reklamcılar ne amaçla gelenler hemen zaten açık ediyorEmiceler kendini belli ediyor desene
Bn 2017 de üye olmuştum oraya Bayadır vardımOrada ne kadar zaman kaldınız peki
Bugün iyi degilim bende bulantım çok fazla
Ay evet reklamı bizde hemen anlıyoruzEvet hemen hemde bide reklamcılar ne amaçla gelenler hemen zaten açık ediyor
Zira normal üyeler normal davranıyor zaten
Anladım, orayı hiç bilmiyorum ben burada açtım gözümü burada büyüdüm 2008’de üye oldum en küçük üye bendim, 17 yaşındaydımBn 2017 de üye olmuştum oraya Bayadır vardım
Kızlarda sanırım 3-4 yıldır
Bizim atılmamız haksız oldu taraf tutulduğu için
Ayy deme ilaç kullanıyor musun
Aman bi yandan iyi oldu biliyor musun?Evet hemen hemde bide reklamcılar ne amaçla gelenler hemen zaten açık ediyor
Zira normal üyeler normal davranıyor zaten