Bizden önce görürsenizde hemen rapor edinAy evet reklamı bizde hemen anlıyoruz
Bizden önce görürsenizde hemen rapor edinAy evet reklamı bizde hemen anlıyoruz
Aaaa burayı hiç bilmedim görmedimAnladım, orayı hiç bilmiyorum ben burada açtım gözümü burada büyüdüm 2008’de üye oldum en küçük üye bendim, 17 yaşındaydım
İlaç kullanmıyorum
Ediyoruz ediyoruzBizden önce görürsenizde hemen rapor edin
Hehe burada dedikodu olmaz genelde kimse kimseye karışamaz aksi bir durumda herkes saygı çerçevesinde sohbetini eder, bilgisi varsa konu başlığına önerisini fikrini beyan eder öyle yani, kk’yı sormamdaki sebepte yönetimle ilgili bilginiz acaba orada moderatörlük falan yapmışsınızdıd belki diye düşündüm.Aman bi yandan iyi oldu biliyor musun?
Dedikodu yok karışan yok
Burdan da memnunuz yani
Tek bazen sıkıcı oluyor ki de yok diye o da kusur olsun
2009’da sitemizi patlattılar herşeye sıfırdan başlamıştık, çok üzülmüştük ozamanAaaa burayı hiç bilmedim görmedim
Çok reklam olarak düşmüyor sanırım ondan
Niye prilam sanki adı o iyi oluyor diyorlar bnm bulantım hiç olmazdı kullanmadım
Aa yok canım biz burda ki gibi topikteydikHehe burada dedikodu olmaz genelde kimse kimseye karışamaz aksi bir durumda herkes saygı çerçevesinde sohbetini eder, bilgisi varsa konu başlığına önerisini fikrini beyan eder öyle yani, kk’yı sormamdaki sebepte yönetimle ilgili bilginiz acaba orada moderatörlük falan yapmışsınızdıd belki diye düşündüm.
Aaa niye hackleme gibi mş2009’da sitemizi patlattılar herşeye sıfırdan başlamıştık, çok üzülmüştük ozaman
Ama çok şükür çok hızlı şekilde toparlandı.
Kkde çok seyler dönüyor malesef herkes herkesib arkasindan vuruyor,mesela admin kendi kendine yaziyor yaziyor sen hakkini savunuca yada savunmadan atiyorHehe burada dedikodu olmaz genelde kimse kimseye karışamaz aksi bir durumda herkes saygı çerçevesinde sohbetini eder, bilgisi varsa konu başlığına önerisini fikrini beyan eder öyle yani, kk’yı sormamdaki sebepte yönetimle ilgili bilginiz acaba orada moderatörlük falan yapmışsınızdıd belki diye düşündüm.
Evet öyle bişeydi,Aaa niye hackleme gibi mş
Hayırlısı memnunsanız , kendi kendinize zayıflayın işteAa yok canım biz burda ki gibi topikteydik
Öyle yapmadık hiç
Site olarak
Bi fark Orda 50₺ verip pro olmuştuk
Gizleme varya kendini burda bedava burda bu yönden daha iyi olanak
MemnunuzHayırlısı memnunsanız , kendi kendinize zayıflayın işte
Hiç üye olmadım bilgim yok, ama buradan yazdıklarınızı stalk yapabilirler misafir olarakKkde çok seyler dönüyor malesef herkes herkesib arkasindan vuruyor,mesela admin kendi kendine yaziyor yaziyor sen hakkini savunuca yada savunmadan atiyor
meraklılarınız varsa demek hafiye yolluyorlardırMemnunuz
Bazı akıllılar ordan buraya üye oluyor bizi denemeye onları buluyoruz
Dimi zaten kimse kalmadı
Valla cokta umrum degil açıkçası aHiç üye olmadım bilgim yok, ama buradan yazdıklarınızı stalk yapabilirler misafir olarak
şeker yok bende .Ayy seda okurken kendimi birden instamom rus annelerin çeviri butonuna tıklamışımda çat pat türkçeye çevrilmiş dogum anısı okuyor gibi buldum
Kız düzgün anlatsana bölük pörçük bişey anlamadım ha
3800 mü kg boyu kaçtı e maşallah şeker var mıydı kız sende?
Dogumhanede nasıl ufo yaktılar gı şokumşoklandı
bunu tam anlamadım ?Aa şu geçirmez bant yokmuydu
Bnm 5. Gün dr açtı 2 doğumda da
Ameliyat yerine su geçirmez bant takılmadı mı diye soruyor sanırımmbunu tam anlamadım ?
İşte hemşire yaptı pansumanı sargı falan oldu . Evde de annem yaptı doktorun anlattığı şekilde.Ameliyat yerine su geçirmez bant takılmadı mı diye soruyor sanırımm
Duşa girerken yapıştırıyorsun tek kullanımlık eczaneden alıyorsun, batikonla pansuman yapıyorsun, birde iğne veriyorlar 1 haftalık koldan vuruluyor oda eşim yapıyordu benim.Ameliyat yerine su geçirmez bant takılmadı mı diye soruyor sanırımm