Aaa neymişİyiyiz biz daha bugün dr gittim öne geldi randevu eşim evdeydi cinsiyet öğrendik balon patlattık
Evet bekliyoruz kızmı aİyiyiz biz daha bugün dr gittim öne geldi randevu eşim evdeydi cinsiyet öğrendik balon patlattık
Eveeetttt kızım olacak
Şöyle bi foto videodan aldım buraya direk video niye yüklenmiyor ha anlamadım bakında silerim
Amin canım Allah razı olsun teşekkür ederimMaşallah Sağ salim selmetle alırsın inşaAllah kucağına
Bu sefer bildim bu sefer bildimEveeetttt kızım olacak
Şöyle bi foto videodan aldım buraya direk video niye yüklenmiyor ha anlamadım bakında silerim
Erkek senesinde kızı yakalamak valla çok şükürBu sefer bildim bu sefer bildim
Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşaAllahErkek senesinde kızı yakalamak valla çok şükür
İyi çok şükür@Bitterçikilata geçmiş olsun canım kuzuma nasıl oldu? Sen gitdinmi dişçiye?
Alıştılar şükür canım bu ay tam 2 yıl oldu onlar gideli.Ailen nasıl alıştı mı gittiği ülkeye
Orda dil İngilizce mi yoksa oranı. Yerel dili var mı
Hadi geçmiş olsun canımİyi çok şükür
Bnde şimdi çıktım eve geçiyorum çok şükür iyiyim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEveeetttt kızım olacak
Oh maşallahAlıştılar şükür canım bu ay tam 2 yıl oldu onlar gideli.
Dilide baya öğrendiler, oranın dili fince
SağolasınHadi geçmiş olsun canım
İnternet cok sıkıntılı evdeki zor giriyor
Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşaAllah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Demiştim kız olur diye kız çocuk bambaşka ikisinide tatmak çok güzel bir duygu
Alıştılar şükür canım bu ay tam 2 yıl oldu onlar gideli.Ailen nasıl alıştı mı gittiği ülkeye
Orda dil İngilizce mi yoksa oranı. Yerel dili var mı
Geçmiş olsun canımİyi çok şükür
Bnde şimdi çıktım eve geçiyorum çok şükür iyiyim