Çok şükür iyiyim ağrım var biraz sağolasın@Bitterçikilata nasıl oldun
Senmi aBn mi uyuyordum hıh
E bn sen mi gece kuşu davuk bnSenmi a
Kız dün okadar yoğun bir gün gecirdimki anlatamam aslindaE bn sen mi gece kuşu davuk bn
Aaaa şaşırtıcıKız dün okadar yoğun bir gün gecirdimki anlatamam aslinda
Eee ne demişHiç sevmem yalanı bitane arkadaş kankamla beni konuşmuş ikimizin hakkinda iddia etti demedim diye,söylenen kiside gecen seneki anasınifı ögretmeni ama benimda arkadaşım bu ogretmen aksam bende yüzlesme vardi 2saat
Evet demis mesajlar var aEee ne demiş
Ne demiş gızEvet demis mesajlar var a
Filize söylediğimi semadan duyuyorum,semaya söyledigimi filizden duyuyorum,yanınızda olanlara dikkat edin güvenmeyin demis,belki demis olabilirim dedi aNe demiş gız
Bnm anlamadığım öğretmene nasıl konu gidiyor öğretmen ne alakaFilize söylediğimi semadan duyuyorum,semaya söyledigimi filizden duyuyorum,yanınızda olanlara dikkat edin güvenmeyin demis,belki demis olabilirim dedi a
Ögretmende diyor,bende size ne dedim,siz samimiyetsizlikle suçladigınız ve bana güvenmeyin dediginiz insanlarin hâlaa neden yanındasin dedi a
Ögretmen bizle yakin diye arkadaş olmak istiyor oda cevabini vermisBnm anlamadığım öğretmene nasıl konu gidiyor öğretmen ne alaka
Heee araya şıkışım mı demişÖgretmen bizle yakin diye arkadaş olmak istiyor oda cevabini vermis
Bende dedim yüzüne sen birini kendine çekmeye çalışırken bizi bokladın farkındamısin haklısın demezmi birdeHeee araya şıkışım mı demiş
Allahım ne alengir işler