Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Yapamadı almadımKötü arkadaş adamı mal sahibi yaparmış
Yapamadı almadımKötü arkadaş adamı mal sahibi yaparmış
Yılbaşı ağacı ve süsleri olurlardıolsun eğlenceli olmuş ama yılbaşının simgesi kırmızı ama koyu yeşilde olabilirmiş aslında cumhuriyet bayramı kutluyan öğrenciler gibi
egeli olacak cocuk balığa alışsınsüperman gibi boynuma bağlardım hahha
Çok şükür canımm iyiyiz kendini balık sanıyor çikolata yiyemesem de kıpırdak kendisi sen nasılsın
Sen süslüsün belli canımBenim heryerim kırmızı triko elbiselerim kırmızı tonlarda vardır kırmızı elbisem falan vardır
kukada yok kafada olmamisYılbaşı ağacı ve süsleri olurlardı
İç giyime girmiyorum bile edep sen güzel şeysinSen süslüsün belli canım
Siteyi kapattırırsın Aman girmeİç giyime girmiyorum bile edep sen güzel şeysin
kız ne hamsisi 35 cm i geçik 1300 gram hamsi mi olurHamsi tabikide o a
bu ara çok yemiyorum ya bu akşam alcam haftada 1 yiyorum ama arttırmam gerek balık şekerime çok iyi geliyorBalık yiye yiye balık ettin çocuğu
Çok şükür iyiyim
Biraz migren geli gibi kış kış diyorum ona
Sen yesilmi giycen yoksa kızolsun eğlenceli olmuş ama yılbaşının simgesi kırmızı ama koyu yeşilde olabilirmiş aslında cumhuriyet bayramı kutluyan öğrenciler gibi
Bakaydin konu benim
HahaGüzel reklam yaptık ama a
Yoo kırmızı aldım benSen yesilmi giycen yoksa kız
Maşallah canım büyüyor bebecik sığmamaya başlayınca gör sen bidekız ne hamsisi 35 cm i geçik 1300 gram hamsi mi olur
bu ara çok yemiyorum ya bu akşam alcam haftada 1 yiyorum ama arttırmam gerek balık şekerime çok iyi geliyor
senin hiç peynir yememen gerek biliyorsun di mii bi de çiko kahve
Zaten yediğim süt ürünü peynir o da 1-2 markakız ne hamsisi 35 cm i geçik 1300 gram hamsi mi olur
bu ara çok yemiyorum ya bu akşam alcam haftada 1 yiyorum ama arttırmam gerek balık şekerime çok iyi geliyor
senin hiç peynir yememen gerek biliyorsun di mii bi de çiko kahve
Evet atıştırıyor bizde geldik borç bilezigi yaptirmayaHava bugün buzzz
Hadi hayırlı olsunEvet atıştırıyor bizde geldik borç bilezigi yaptirmaya
O zaman migren hayatında kalcakZaten yediğim süt ürünü peynir o da 1-2 marka
Çiko yemiyorum öğütücü var
Kahve olmasss
birine vermek için mi oluyorEvet atıştırıyor bizde geldik borç bilezigi yaptirmaya